Breaking

Friday, March 27, 2009

Hoye! Sekali sampai 3 ko!


Salam semua...
Hoye! hoye! hoye!....smlm hubby belikan baju/bag, hrni dpt lg baju tp yg Lin order dr An-Wardrobe..klasss gitu baju2 dia, mmg sedap di pakai dan selesa, sebenarnye dh byk dh Lin beli kt An tu, ermm berapa ek An?keh3x... cuma kali ni saje je nk bt en3..kasi promote baikkk punye kt An,miahahaha *bodek, tp tgk2 color dia, kali ni sgguh colourful!.
Kalau korang nk test baju2 dia, atau ada yg belom prnah masuk blog dia, ha mari2 sini, jom order byk2 eh... klik sini

P/S: Kasi byk2 lg baju purple kt kedai tu ye An...hehehehe


10 comments:

  1. hye lin!
    wah suka nyer tgk entry neh.
    keke. tima kaseh yerk lin sbb bpuas hati n promote kan website an ni.
    kekeke.
    sayang kamu oke ;)

    ReplyDelete
  2. laaaa.. kalau ye pon gantung la baju tu sis.. xpun pakai terus sambil posing2.. hehe..

    ReplyDelete
  3. wahhh...soping sakan ye sis lin.

    ReplyDelete
  4. waa mcm2 kaler la baju dia...kitanye pun br sampai semlm...mana baju purple yg ada butang tu ek?kitanya kaler ijo tu...cantek sgt baju tu...sedap pakai kan sis??

    ReplyDelete
  5. amboi kak lin sampai 3???hehe..leh pinjam...hehehe...best erk ade yg sponsor...=)

    ReplyDelete
  6. hehhe..lawanyer..bile nak rasmikan tuh?...

    ReplyDelete
  7. Ooo.. ini la en3 yang lin cakap nak buat malam tadi... hihiii. baju pakai buang ada beli tak..?

    ReplyDelete
  8. Salam...
    Wah...baju baru ni mesti nak melaram kat Melaka. Merah sangatlah makngah...(iklan tv satu masa dulu).

    ReplyDelete
  9. amboi.. sekali tiga tu beli.. naper tak cukup empat.. abang sabar suka no 4 ni kan.. wa ka ka

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..