Hoye! si CANDID balas CANDID!

3/13/2009 04:35:00 PM


Salam semua...
Hahahahaha..gelak besau Lin td tghri di btnye, mana x nye, akhirnye dapat jgk balas candid si anak bujang Lin tu, ingat lg kan, smlm dia amik gambo candid Lin tido tu, nasib gambo ayu je kan tp fuhh ramai nye dok komen Lin tido tu,keh3..
Td waktu balik sekolah, anak Lin ni lepak le depan TV tu, dengan x semena2 nye tetiba dia dok garu2 kt punggung tu, gatal agaknye, Lin dok tenet sebelah dia tu, skli terpandang, dgn senyap2 amik Hp terus snap gambo ala2 jangan pandang belakang tu,muahahahaha.
Lepas tu bt x tau je le bila dia toleh, ini pun kalau dia tau masuk dlm blog, mau merajuk sampai muncung mulut leh sangkut hanger...miahahahaha.


P/S: Hati2 anda mungkin sedang di perhati..keh3.

15 Comments

  1. salam kak lin...

    hahaha..tergelak besar yan tgk gmbr nie...blh plak dia x sedar yea..huhuhu..

    ReplyDelete
  2. Yanmie:Wasalam,itu ler pasal,dia x sedar kena candid tu,adehhh mmg gelak besar d btnye td...

    ReplyDelete
  3. candid abis la gambar nih... mau dia tak nak jumpa kawan blog mama dia lagik... :D

    ReplyDelete
  4. emak sape lah yang buat anak dia ni erk hahaha..nak kena dera gak ker :)

    ReplyDelete
  5. Shayz:Hahahaha....ala dia x tau tu...syhhhh.

    ReplyDelete
  6. Ct Delima:Keh3..mak si candid tu ler....muahahaha

    ReplyDelete
  7. salam lin...
    klu Amat msok blog ni...
    mau x majuk dia..

    ReplyDelete
  8. Amer:Wasalam..dia klu majuk senang je nk pujuk,belanje mkn nasi pataya je.,..

    ReplyDelete
  9. ya ampumnn kejut oke.
    miahahahaha.. sian nyer.. sabau je lah amat dpt mak cam gini. kekeke :P
    nasib ler gamba mak dia x tselak kt mana2. kalau tidak. mesti x upload punya. maiahhhaa

    ReplyDelete
  10. An_Wardrobe:Wakakah,x pe nakal kt anak An,mak dia nye gambo maintain ayu jer...

    ReplyDelete
  11. sian kat pak we tu sis..hohoho,lawak laa..nakal tol..

    ReplyDelete
  12. adoo...sensored btul gambau tu......

    ReplyDelete
  13. Tiha:Hahaha..x pe pakwe tu sporting je tu...

    ReplyDelete
  14. LindaWawa:Alo bwh 18sx je tu umur dia..keh3

    ReplyDelete
  15. alamak ai.. kesiannya dia telah dibalas dendam dgn mak dia.. nasib baik muka tu tak nmpak..
    (saya ada lah penyebok dtg blog dari link jamu kak diella bondarock)

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com