Friday, March 20, 2009

Keropok Trengganu mari






Salam semua...
Nanananana Nganu kiteee,muahahaha...ye ye keropok Lekor losong mari lg, kelmarin hubby Lin gi Trengganu, mlm td dh balik, awal pg sampai, penat sungguh tu, so mcm biase le, mesti bawak ole2 dr sana,apalgi kalau bukan keropok lekor losong dan keropok kering, kali ni ada beli buah salak dh siap kopek jd asam lg, ermm sedap nye, bru je tangkap gambo ni, belom mkn lg, nk bg kowang tgk dulu,hehehehe.
Petang ni leh la goreng, nak rase yg sotong tu, selalu beli yg rase ikan je, kali ni abg beli yg rase sotong jugak...


P/S: Kalau goreng nnti cecah dengan air kopiO..fuhh sedapnye...try le!!


16 comments:

  1. Wah, terliur tengok keropok lekor tu...kirim2 la sikit kat sepang ni sis...

    ReplyDelete
  2. Salam sis..
    salam kenal..
    huhu..
    nice blog..
    CERIA!

    ReplyDelete
  3. alahaiiii sedapnyer...kecur air liur haku tau kak...

    ReplyDelete
  4. NaShari:Keh3x..jauh nye nk kirim,nnti Sis kirim klu dekat yer..meh pindah sini...

    ReplyDelete
  5. Pearls:Salam kenalan juga,Thankx...

    ReplyDelete
  6. Sheila:Wakakah,ptut le Sis nmpak leleh tu kt bibir..keh3x

    ReplyDelete
  7. sis lin antar lerr kt noi sikit hehehehe.....

    ReplyDelete
  8. lorr..sedap nya makan time mendung2 ni..kat kl mendung lah lin.nak grg keropok yang shai bagi tu minyak tinggal sikit hehehe tunggu esok lah :)

    ReplyDelete
  9. NoeyRania:Boleh Noi..sila mai sini...meh..

    ReplyDelete
  10. Ct Delima:Ermm mmg sejok2 begini mkn keropok sedap CT,lg2 cecah air kopiO..perghhh

    ReplyDelete
  11. org bru mkn kopok lekor td....

    ReplyDelete
  12. Amer:Wah mkn lekor jgk ek...

    ReplyDelete
  13. nak buah salak tu sis..
    adoi dah lama xmkn

    ReplyDelete
  14. EpalGreen:Buah salak?boleh,Eira suke eh...

    ReplyDelete
  15. ha ah..
    ayah ngn mak slalu bwk blik dr penang..
    adoi satu plastik pn blh hbs..
    hihi
    :)

    ReplyDelete
  16. wah.. saya suka asam dalam plastik tu.. ermm bestnya.. apa enama ler asam tu.. buah salak ek..

    ReplyDelete

Makluman .
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita harian Sis, Family, Kawan-kawan dan juga resepi masakan. Dan juga ada sesetengah entry tu Sis Copy dan Paste dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Sis izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com