Luahan hati si 'baju'.

3/03/2009 10:08:00 AM




Salam semua...
Ha kan betul x tajuk tu? ye la sekarang ni memang tengah trend baju berkata2 tu,keh3..itu baru sikit, kalau nak tengok banyak lagi, pi kt blog Shai, dia ada amik gambar bt en3 baju2 tu, keh3..dari tengok kereta, kitaorang ke Mesjid India, dunia membeli dengan harga budget,muahaha..ala biase le, sambil2 cuci mata je, tengah pusing2 tu, terjumpa lak kwn abg punye mak ayah, diaorang memang meniaga kt situ, jual t-shirt kanak2, apalagi dok borak le sekejap..
Round punye round ternampak bag la pulak color purple, terus le amik,hahaha..
Lepak kejap kt kedai mamak pekena air,pastu terus gerak ke rumah Kak CT..



P/S: "Mak awak suke saya" "Sorry boy's i'm taken""Saya single but available"..keh3

1 Comments

  1. skang da jadi trend lah sis lin.
    tp kdg2 sengal jgk baju2 tu..

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com