Tuesday, March 03, 2009

Luahan hati si 'baju'.




Salam semua...
Ha kan betul x tajuk tu? ye la sekarang ni memang tengah trend baju berkata2 tu,keh3..itu baru sikit, kalau nak tengok banyak lagi, pi kt blog Shai, dia ada amik gambar bt en3 baju2 tu, keh3..dari tengok kereta, kitaorang ke Mesjid India, dunia membeli dengan harga budget,muahaha..ala biase le, sambil2 cuci mata je, tengah pusing2 tu, terjumpa lak kwn abg punye mak ayah, diaorang memang meniaga kt situ, jual t-shirt kanak2, apalagi dok borak le sekejap..
Round punye round ternampak bag la pulak color purple, terus le amik,hahaha..
Lepak kejap kt kedai mamak pekena air,pastu terus gerak ke rumah Kak CT..



P/S: "Mak awak suke saya" "Sorry boy's i'm taken""Saya single but available"..keh3

1 comment:

  1. skang da jadi trend lah sis lin.
    tp kdg2 sengal jgk baju2 tu..

    ReplyDelete

Makluman .
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita harian Sis, Family, Kawan-kawan dan juga resepi masakan. Dan juga ada sesetengah entry tu Sis Copy dan Paste dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Sis izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com