Tuesday, March 03, 2009

Luahan hati si 'baju'.




Salam semua...
Ha kan betul x tajuk tu? ye la sekarang ni memang tengah trend baju berkata2 tu,keh3..itu baru sikit, kalau nak tengok banyak lagi, pi kt blog Shai, dia ada amik gambar bt en3 baju2 tu, keh3..dari tengok kereta, kitaorang ke Mesjid India, dunia membeli dengan harga budget,muahaha..ala biase le, sambil2 cuci mata je, tengah pusing2 tu, terjumpa lak kwn abg punye mak ayah, diaorang memang meniaga kt situ, jual t-shirt kanak2, apalagi dok borak le sekejap..
Round punye round ternampak bag la pulak color purple, terus le amik,hahaha..
Lepak kejap kt kedai mamak pekena air,pastu terus gerak ke rumah Kak CT..



P/S: "Mak awak suke saya" "Sorry boy's i'm taken""Saya single but available"..keh3

1 comment:

  1. skang da jadi trend lah sis lin.
    tp kdg2 sengal jgk baju2 tu..

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..