Masak dirumah,Makan diluar?

3/24/2009 04:30:00 PM





Hehehehe..mmg betul tu tajuk tu, hrni Lin dh masak dh kt rumah, tp teringin lak nk makan KFC ni, kan ada menu baru 'Grava Chicken Wings' tu, so apalagi, lepas amik Naz terus hntr Amat Sekolah Agama dn terus gi serbu KFC kt Nusa Bestari tu, ermmm hari hujan lak tu, so mmg perut ni lapar je la kan..
Si Naz dgn menu dia la X-Meal Deluxe, Lin lak cuba respi baru tu, ermm sedapnye kepak ayam yg di masak ala2 madu tu, mmg berselera, lg2 ada cheezy wedges tu, lg la menyelerakan, tp yg best tu kan, menu set budget rm4.90 set E tu, apa la namanye dia, lupa le, fuhhh aiskrim vanilla dgn kek moist tu, lg le x cukup sepotong, Naz je yg makan sorang tu,huk3x...


P/S: Belikn bungkus jgk bt Yana & Amat, X-Meal Deluxe, x baik mkn sendiri, ingt kt anak2 jgk tau..


You Might Also Like

18 Orang Komen

  1. uwaaaa...nk ckit wing tu sis...:)

    ReplyDelete
  2. Lieza:Hehehe..boleh! mari lah..

    ReplyDelete
  3. pasni leh bwk budak2 tu makan mc D ek.. ntah2 dah gi makan.. ermm deqnaz tu bukan main menjilat kaki lagi tu.. he he

    ReplyDelete
  4. Kasawari:Keh3x...klu mcD x leh bt en3,kena senyap2 jek...ermm Naz tu mmg segala jari dia jilat...

    ReplyDelete
  5. alaaaaaaaa.. gusi sakit lagi.. xbole nak mamam eskrim!!!

    ReplyDelete
  6. DirFara:Ala siannye dia...x gi klinik ke tu?adehh sakit!!!!

    ReplyDelete
  7. nak jugak kpc.......:)
    belanja sy makan ayam...

    ReplyDelete
  8. sedapnya tengok makan2 kat KFC ni..lama dah x beli ayam KFC ni lin.bila nak ajak CM ni erk hehehe

    ReplyDelete
  9. sis!!! bole belanje eskrem??? gusi dh ok dah.. hehe

    ReplyDelete
  10. Cik Lynda:Hehe..boleh Lynda,mari la sini,Sis belanjer...

    ReplyDelete
  11. Cik Daya:Ermm mmg le sedap,cepat gi serbu!!!

    ReplyDelete
  12. Ct Delima:O ye ke,ok mlm ni cepat2 ajak CM tu CT..hehehe

    ReplyDelete
  13. DirFara:Wah dh baik ke tu gusi,bole2 meh la...jommm

    ReplyDelete
  14. wah...sha ingat nak pg gak test resipi baru tuh...dan paling teruja nak pi KFC sebab nak haidah tabung yg bunyi2 tuh..nanti leh berdancing dengn en suami...kekekek

    ReplyDelete
  15. hii kak lin...pe cite sihat tk? hihihi

    yg aiskrim n coklat tu resepi baru ker? tk penah perasan la pulak...nanti2 nak test la gak...

    ReplyDelete
  16. lor sisi kat saya tak ingat ker nak tapau sama... ngeh3x...

    ReplyDelete
  17. nak eskrem green tea yg kat jusco tuuuuuu.. hehehe

    ReplyDelete

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.