Breaking

Wednesday, March 18, 2009

Minuman Malam Jumaat?



Salam semua...
Ha korang gelak2 kenapa? bukan nye ape, x de makne nye hanya utk minum malam jumaat je, sekadar nk kongsi je apa yg aku minum tiap2 hr, ishh korang ni x de lain dok fikir lain je kan,keh3... sal tu bila letak tajuk mcmtu, ha bru cepat2 korang nk bukak baca kan?hahahahaha..Ok2 mari sini nak cerita sikit..
Yg ni minuman Lin, 2x sehari Lin minum, tp smlm gi beli ada sikit pembaharuan la, tu cuba tgk tu, dh di upgrade kan ke Premium Gold tu, makin bersinar le tiap2 malam..hehehehe.

Dan yg ni suami Lin minum, ye la kalau dh kacip kt atas, mesti lawan nye Tongkat Ali lak,keh3...Lin bt kan utk abg minum 2x sehari jgk, pg sebelum gi keje, dgn balik mlm sebelum tido, kasi tenaga tu lebih sikit, kan ke dh seharian bekerja, eh x caya ke korang, ok2..cuba korang ckp, pernah ke nmpak tongkat bengkok? ha x de kan, sal tu la kalau amalkan minum Tongkat Ali ni, kekuatan dalaman tu semua berdiri...keh3..eh jap, ye ke??hahahaha.


Ha dan yg ni lak susu utk tulang, mesti nak kena minum baik utk elakkan dr diserang ostoporosis*entah betul ke x ejaan nye tu*.. senang ckp penyakit tulang&sendi la..jgn main2 tau, kalau dh dpt sakit ni, dh x guna dh, bak kate owang mekanik, kena rajin gi bengkel bg servis je la tu,hehehe..tp sori le, x leh masuk kt tekak yg original, kena minum yg coklat je tu, huh janji minum kan, Lin minum 1x sehari je x kira la time bila,rase nk minum, minum la...setakat ni, ok2 aje, mintak d jauhkan, nak pakai lama beb!!!


P/S:Tp cmne owang yg tulang besi tu ek? fuhh power sepanajang zaman ke?muahahahaha.


27 comments:

  1. klu besi...
    brtmbh kuat la....

    ReplyDelete
  2. Amer:Ye jgk kan,msti x risau tulang reput..

    ReplyDelete
  3. ehemmmmm.. ni sape sebut org mekanik ni?? dir terase tempias ni.. hehe.. dir cuti arini sis.. esok pun.. luse pun.. tulat pun.. ehhehehe.. isnin depan baru naik..

    ReplyDelete
  4. kalau dah penat sangat bukan kata kacip fatimah, kacip besipun tak jalan... hihiiii

    ReplyDelete
  5. LIn,
    susu ANlene tu ret minum yg susu putih.. sedapp ehhehee... ari2 musti nak minum..

    tapi yg pearl kacip patimah tu, pernah try sekali, aiyo konpom tekak ako x leh nak terima.. minum terus pening kepala seharian... adehh x tahna bau kacip tuh :D

    ReplyDelete
  6. wah ni berapa power root kasi komisyen kat dia ni ek.. he he..

    ReplyDelete
  7. fewwwiiiittt... mai schawannnn... ekekkee

    ReplyDelete
  8. DirFara:Keh3..o terasa lak dia,cuti?hepi holiday!!!

    ReplyDelete
  9. Anynomous:Ermm no komen!!!ikut rase bdn sendri la yer..

    ReplyDelete
  10. Ako:O lin x leh la yg putih tu..bwekkk.
    Ha x leh minum?lor cmne nnti dh kawin mau bg ketat??keh3

    ReplyDelete
  11. Kasawari:Hahahaha..Power Root kate cuba dulu bru tau!!!

    ReplyDelete
  12. Aliyannur:Hehe..meh sini nk 3 cawan pun,no hal nye,keh3

    ReplyDelete
  13. kahkahkah..berapa mau power ni lin..sudah kuar 3 mahu tambah 3 lagi ker hahahaha tulang besi memang sentiasa kuat..tapi kalau kena panas mesti terus lebur gak keh3

    ReplyDelete
  14. haku pon suker minum kacip fatimah tuh kak...time nak pi kejer mesti minum br raser power sikit nak wat kerjer...kalau tak ngantuk jerk..

    ReplyDelete
  15. SAMA MCM AKO GAKK...
    tak leh accept ..cos bley sakit kpala.than bila urine..err..berbau kuat ler..ngeh..,ngeh..

    ReplyDelete
  16. saya minum dutchlady...oklah 2 kan?hehe :)

    ReplyDelete
  17. CtDelima:Power selalu la CT,x yah tggu mlm jumaat..hahahaha

    ReplyDelete
  18. Sheila:Kan,mmg elok minum minuman yg ada zat dn baik utk dalaman wanita tu,mmg byk di pasaran tp Sis suke yg ni...

    ReplyDelete
  19. Noey.Rania:Yezaa!!power hgga ke akarnye Power Root!!!

    ReplyDelete
  20. Ila:Lor ye ke Ila,so Ila minum minuman ape utk kesihatan?

    ReplyDelete
  21. chet...nih bisa bikin hanggat satu badan nih...hehehe

    ReplyDelete
  22. Sis-Lin

    Minum susu anlene yg dah siap dibancuh dalam kotak tu...sedap...lebih-lebih lagi bila sejuk.

    ReplyDelete
  23. Qaseh:Biaq hangat jgn dingin..hehehehe

    ReplyDelete
  24. Hati Kristal:Tp kan cam x best je,x original fresh,sis suka minum yg hangat2 je la...

    ReplyDelete
  25. uii..ni sure sihat nie..alicafe ade..perl cafe..susu anelene pun..kalau tak sihat gak nie..tak tau nak cakap ape arrr.. :)

    ReplyDelete
  26. Dins:Insyallah setakat ni alhamdulilah sihat walafiat...

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..