MsjBox@Melaka-3

3/30/2009 11:05:00 AM






Salam semua...

Sepetang di Selat Melaka.

-Siap berkemas 'kami' semua kluar menuju ke Jambatan menuju ke Masjid Selat Melaka Bandar Hilir,.
-Di situ la ramai kaki pancing dn pelancong berhenti utk mengabdikan kenangan di Selat Melaka.
-Apalagi seisi bergambar le bermula, dasar blogger tegar!.keh3x
-Seronok, teruja dan terasa sungguh melapangkan minda di sana, angin yg bertiup, udara yg segar dan keindahan matahari terbenam, mmg mendamaikan jiwa.
-Setelah berada di sana dalam setengah jam, 'kami' terus bergerak ke Mahkota Parade mencari menu petang.


P/S: Rasanye 1 hr nnti 'kami' akan kembali lagi..


You Might Also Like

2 Orang Komen

  1. laaaa.. sis ngange mulut tak cukup besar.. hehe

    ReplyDelete
  2. gamba kat matahari tu.. macam hidung bersinar jer la.. he he..

    cool kan tempat sini..

    ReplyDelete

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.