Friday, March 13, 2009

24 comments:

  1. nak naik! nak naik! nak naik!!!! :p

    ReplyDelete
  2. tayang keta baru nampaknye sis..nk tumpang sekaki boleh?

    ReplyDelete
  3. wah lin! nk beli keta baru wooo...
    bagus ni. senang nk travel jejauh. sgt slesa :D

    ReplyDelete
  4. wah..best..best..lepas nih leh ler tumpang... (",)

    ReplyDelete
  5. wahhh best nyer dapat keter baru...salam kenal sis..!!

    ReplyDelete
  6. uikk...kete..hebatt tuh.. wahh tak lame agih nek kete baru la yerk.. :)

    ReplyDelete
  7. waaaaa.. esok gi sign agreement sehhhh.. bole la race pas ni.. hehee

    ReplyDelete
  8. Tihara:Bukan tayang,cuma utk diri sendri,boleh aje Tiha,mari la...

    ReplyDelete
  9. An_Wardrobe:A'ah An..nk selesa sikit..mari la An,nnti Lin bwk jenjalan..

    ReplyDelete
  10. Qaseh:Mari ler sini,nnti pusing2 bandar...

    ReplyDelete
  11. Sheila:Salam kenal jgk Sheila..TQ

    ReplyDelete
  12. Ticnube:X la hebat,kira nk selesa je tu...TQ

    ReplyDelete
  13. DirFara:Dh lama impi,bru ni dpt Dir....

    ReplyDelete
  14. salam lin... ramai org tunggu Exora.... :D

    ReplyDelete
  15. TokNabe:Ermm..citarase masing2 kan..

    ReplyDelete
  16. walau ct org yang akhir nak berkata2 kat sini..x per asal hati puas dapat tgk keta tu..bila lah CM nak tukar keta besoau ni erk hahahaha

    ReplyDelete
  17. kak lin...
    mai la jalan2 kat Putrajaya naik kete baru

    hehhehehhe

    (^_^)

    ♥Yanie Putrajaya♥
    *********************************

    ReplyDelete
  18. Ct Delima:Ala rezki masing2 nnti ada rezki Ct insyallah dpt le tertunai impian wishlist tu...

    ReplyDelete
  19. YaniePutrajaya:Boleh aje Yanie,klu balik KL nnti Sis coling2 oke..

    ReplyDelete
  20. wah best ni ada keta mpv baru...amacam power tak...best ni kalau travel jauh :)...sis lin tumpang naik...

    ReplyDelete
  21. lin,nak tumpang wehhh,kreta apa tu erk? yg baru tu ke? alah apa nama lak lupa

    ReplyDelete

Penafian :
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita Saya, family Saya, kawan Saya dan juga resepi masakan Saya. Dan juga ada sesetengah entry tu Saya C&P dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Saya izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Saya disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988..
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com