Saturday, March 07, 2009

Retna VS Mat Gebu






Salam semua...
Jangan jelesss, masuk ni dh kali ke-3 Lin ke rumah Mat gebu tu, tp kali ni kitaorg dtg bersama Retna dgn hubby Lin, dah kebetulan Retna dtg so Lin bawak dia ke rumah Mat Gebu, dalam pukul 8.30pm baru kitaorg gerak, tp trsangkut jem kt Skudai so kita brpatah balik lalu highway terus ke Kulai, Kasawari tggu di sana.
Sampai kulai terus ke rumah Mat Gebu, agak lewat jgk kitaorg sampai, sampai2 je Mak Yah dgn Bak dh tggu rupanye, apalagi di jamu dgn hidangan Mat yg simple tp umphh!, sesuai utk orang yg sedang berdiet kan Mat?
Sambil makan sambil borak, mmg la x abs2, yg lelaki dok port lain dok bercerita pancing memancing, yg kaum perempuan dgn cerita gossip, cerita hantu, dn yg paling hangat cerita 'kentut'..adehh sakit perut gigi gusi dok gelak2 je mlm td..hantu pun lari dengar ketawa kita..muahahaha.
Borak punya borak x ingat jam dah dekat kul 1am dh..mmg seronok kalau dh borak dgn Mak Yah dn Bak tu, hubby pun dh mcm teman tp mesra dh tu..


P/S: Terima kasih Mat Gebu&Family atas layanan dan hidangan yg di sediakan, sempat lg tu bt muffin, susah2 aje..keh3

2 comments:

  1. best kan gi rumah che mat gebu ni.. selain dpt makan sedap2.. he he.. tapi yang paling best dpt borak dgn mak yah dan abak kan.... seronok ler kalau dtg rumah che mat ni kan.. budak2 pun suka.. he he

    ReplyDelete
  2. Kasawari:Berapa kali pergi pun x kn serik Cik Mat melayan tu,lg di tahan tido rumah ada la...klu gelak2 tu,hantu Sedenak pun cabut larikkk..kan?

    ReplyDelete

Penafian :
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita Saya, family Saya, kawan Saya dan juga resepi masakan Saya. Dan juga ada sesetengah entry tu Saya C&P dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Saya izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Saya disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988..
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com