Suka&Duka si Nasi Penyet.

3/09/2009 07:34:00 PM






Salam semua...
Ahad pg smlm, pg lagi dah bangun bt sarapan, menu pg tu jemput2 ikan bilis udang geragau kering, Shai pg2 lg dh bangun mandi, sambil2 Lin bt sarapan tu, si Shai dgn Amat dok karaoke berdua, sampai ayam, kucing, burung semua bangun,hahaha..sekejap tu si dia dan anaknye pun bangun dek kemerduan suara mereka berdua,keh3...si Yana dgn Naz tu, lena di ulit mimpi lak...
Selesai sarapan, si dia bersiap2 nk balik ke KL, Lin hantar mereka ke Terminal bas Larkin, Shai dgn Amat ikut skli..
Mmg sedih rasenye nak berpisah, sampai kan anak si dia tanye,'bila nak dtg lg mama'..adehh, x pe nnti ada umur kita jumpa lagi, dr sana terus bawak Shai jalan2 pusing bandar, ingat nak ke Istana tp slah masuk jalan lak, malas nak pusing balik.keh3..perut lapar jd terus je ke Bestmart makan nasi penyet, adehhh jd kembung perut d btnye smlm...
Lepas dr makan, terus je balik rumah, mata punye la mengantuk, ha apalagi terus tido la kejap, kunci jam dulu, sbb ptg kang nak bngun masak makan malam, skli lin jemput Kasawari dan Intan, Retna malam ni tido rumah Lin sbb esok terus nak balik ke KL...


P/S:Terima Kasih ye bt 'dia' kerana sudi singgah ke rumah Lin, ada umur kita jumpa lagi..huk3


You Might Also Like

2 Orang Komen

  1. he he.. memang misteri si dia tu kan.. he he..

    murah ler rezki lin kita ni.. selalu undang tetamu datang rumah... aminnn...

    ReplyDelete
  2. Kasawari:Misteri di alam nyata je tu, hehehe..amin mudah2 han rezki bertambah boleh di kongsi bersama...

    ReplyDelete

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.