Monday, April 13, 2009

2 hari jek..tunggu ye!

Salam semua...
Ermm cmne nk ckp ek...ermmm ishh nk ckp cmne ek....ermmm ala issshh susah nye, aduhhh nnti la Lin bgtau...hehehe.

OFFLINE selama 2 hari.....! bermula dr ptg ni, lusa akan kembali, insya'allah...huk3x.
Ada lg 1 tu laptop, tgk le klu dak Naz tu bg kongsi..huwaaaa.


P/S: Aduhh la...i miss u all...huwaaaa


6 comments:

  1. offline..?? ngape??mcm tak cayer jek :D

    kalo dekat combi terjah besday si amat :p

    ReplyDelete
  2. hepi befday 4 ur son sis lin..moga panjang umor dan berjaya dalam hidup

    ReplyDelete
  3. We Will Miss U Too Kak.. Hikss.. Kirim Salam Semua.. Ngeee..

    ReplyDelete
  4. hahah!!!! tergelak saya baca komen PakKaramu.. ikhlas dan berterus-terang je soalan tu..


    jOm kita sama-sama serbu rumah sis lin.. jomm jomm!!!

    ReplyDelete
  5. uiii... birthday party... bestnya!!!


    Adry @ http://www.adrysabry.com

    ReplyDelete

Makluman .
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita harian Sis, Family, Kawan-kawan dan juga resepi masakan. Dan juga ada sesetengah entry tu Sis Copy dan Paste dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Sis izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com