Cuba lg menu baru KFC




Salam semua...
Tghri td lepas amik Naz dan hntr Amat, Lin dgn si dak lolipop tu gi try lg 1 menu KFC baru tu, 'Baked potato&roast chicken' erm gitu la kot..lupa daaa.keh3x...,Naz mkn apa lg, X-Meal Deluxe le, tp menu Lin tu alahaiii sedapnye le ayam dia tu, bertambah lak dgn potato bakar di ltk nye cheezy tu, waduh2 maunye Lin mkn x pandang kiri kanan, sampaikn td kwn Lin sms dia nmpk Lin mkn kt situ x nmpk dia lalu..hahahaha..
Apa2 pun mmg best!! sedap!! ermm ada lg 1 menu lum cuba..tunguuuuu



P/S: "O Shila, aku mmg bt2 x nmpk ko tu,kang ko masuk aku yg kena belanjer..muahahahaha."

13 comments:

  1. Wah... baca ceritanya pun dah terliur....
    eh.. ni berapa kfc bagi buat promosi ni....

    ReplyDelete
  2. Wah... baca ceritanya pun dah terliur....
    eh.. ni berapa kfc bagi buat promosi ni....

    ReplyDelete
  3. nk tnjk skali bju msjbox ek...
    ekekek

    ReplyDelete
  4. ngape kat sini teda menu tu.. :(

    yummy..suke cheezy :D

    ReplyDelete
  5. amboi.. makan kepsi dgn baju msjbox.. aduhai.. anak saper tu yg cute sgt tu.. leh berkenalan tak.. ha ha ha

    ReplyDelete
  6. wahhh...beshnye sis lin...
    lame dh x mkn kat kfc ni..

    ReplyDelete
  7. kalau tahu ada menu baru.. semalam suruh abang belikan.. huhu...

    ReplyDelete
  8. ni saje jer nak bagi ct jeles ni tau!! nasib baik kat Melaka tu en sabar belanja makan..kalau x dapat kita nak nangis kat situ .. hahahaha

    ReplyDelete
  9. Salam sis.. Ape kaba?
    Hehe lame tak komen-komen blog org ni..
    Sibuk sikit nk update blog pun tak sempat hehe..
    Lagi pun otak duk tak betol pun hehe..
    Alhamdulillah sekarang dah ok da.
    Meceh ats teguran dan nasihat hehe..
    ermm mkn tak ajak sye ke sis?

    ReplyDelete
  10. baked potato?

    uihh sedap tuu..
    harus dicuba jugak

    salam singgah lin =)

    ReplyDelete
  11. Sedapnya...dah lama tak gi kfc,tak tau pula ada menu baru.Boleh cuba ni..yam...yam...

    ReplyDelete
  12. salam kak lin... :)))))

    nice blog you have. how i wish my mum pun boleh blogging jugak :P

    this entry reminds me of my mother.. moment makan-makan dengan emak.. huhu... :))) rindu...

    and thank you for linking me. i'll link you back :))))

    have a nice day kak lin!

    ReplyDelete
  13. tertibe rase lapo la plak.
    blk kang nk mkn kentuky.
    =P

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..