Hari2 Ku Tanpa 'Kamu'..

4/15/2009 01:53:00 PM





Salam semua....
HOye3..lappy sudah balik, thankx Aida..Aduhhh lama nye rase 2hr tu, mana x nye, selalu dia la peneman seharian, teman borak, teman berkongsi cerita, skli tetiba hilang, adehh rase buhsan dn kemurungan tahap gaban, nasib le sibuk dgn persiapan utk party sabtu ni, so x le rase boring...
*Gambar2 muka keboringan mlm td...
Sebenarnye bukan apa, lappy Lin tu, Lin hntr kt kawan bt update anti virus baru skli bt scan utk virus, ye la mmg lappy baru tp masa beli hrtu cuma sekadar anti vuris sedia ada, tp nk guna terus kena la guna yg berbayar tu..dulu Lin guna McAfee tp skrg kwn dh masukkn kan yg baru Avast!..
Senang mudah yg tu, dia protect skli scan apa2 yg di jangka dn yg x di jangkakan, jgn dh kena baru nk update, ha mau nye nangis korang nnti..
So skrg lappy sudah siap dn boleh tenet sampai lebam,keh3x..terima kasih le kt kengkawan yg bertanye dn dtg sggh kt blog ni walaupun pintu bertutup...ingat gak ek korang kt Lin ni,huk3x... rindu x?..hehhehe.



P/s: Tp Hubby lak x de ni outstation gi Trengganu 4hr, esok atau lusa bru balik,huk3x...


7 Comments

  1. horeyy!! dh boleh tenet2... suka la tus. keke. ari ni jgn pegi mana2. duk jek depan lappy tu. keke

    ReplyDelete
  2. nasib baik dah okey kan..tapi untung gak ada CM yang handal pasal komputer ni.x yah suruh org buat..bole buat sendiri hehehehe

    Pas ni bole bertenet sampai mata naik lebam hahahaha

    ReplyDelete
  3. Welcome back..

    Boring ea kalau xder lappy..
    nengok muka pown nampak boring.
    Nway, selamat kembali..

    Happy Birthday to Amat.

    ReplyDelete
  4. Selamat Kembali Kak.. Rindu bangat Sih.. Hehe.. (Rindu Pada Entry Makan2 Akak).. Kakaka..

    ReplyDelete
  5. byk impact gak ek hari2 tanpa laptop hehe

    ReplyDelete
  6. hype sis lin...hehehe...bday party tu kat ne ye??

    kan best lau dpt join.

    ReplyDelete
  7. main nyorok2 ke kak lin.. :)

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com