Friday, April 17, 2009

Jemputlah Datang!

Salam....Hai semua.

Disini Lin & Family nk menjemput semua warga Msjbox & bukan ahli Msjbox ke Party Hari Jadi anak Lin...

Meraikan: Muhammad Ridzuan (Amat), 9thn.
Tarikh: Sabtu-18hb April 09.
Lokasi: No 2, Jalan Indah 22/6, Taman Bukit Indah 2,Johor.
Masa: 4pm-8pm..(ikut suke le).
Konsep: Bebas, Santai, Buffet & BBQ...(karaoke Free)keh3x.
Menu: Laksa Johor, Mee Hoon Greng, Muffin&Cupcakes,Pulut Kuning,Macaroni Greng, Buah2an, Kuih-Muih, Air Perisa.


Kedatangan anda semua bakal menyerikan & memeriahkan lagi majlis itu nanti...

**Yang dekat di alu2kan, Yang jauh akan di raikan, jika ada masa terluang, marilah bersama menjayakan...TQ


P/S: Sebarang kesulitan lokasi boleh hubungi Sis-Lin:014-3103252


5 comments:

  1. jauh la kak...pepun,hepi besday la kat dia eh

    ReplyDelete
  2. Utk Amat semoga mjadi anak yg baik,soleh..dgar ibu ayah cakap...dan blajar betul2 ye..
    ANak lelaki besar tangugnjawabnya kat kluarga tauuuu....:D

    ReplyDelete
  3. jauh la sis mcm mane nak pergi ni.. huhuhu..

    ReplyDelete
  4. Aa hati nak datang tapi pukul 3 baru balik dari kursus!..... hampeh, pah tu tertidor sampai kol 6.

    ReplyDelete
  5. alamak jauh la sis lin..kalau dekat leh la join

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..