Jemputlah Datang!

4/17/2009 07:14:00 PM

Salam....Hai semua.

Disini Lin & Family nk menjemput semua warga Msjbox & bukan ahli Msjbox ke Party Hari Jadi anak Lin...

Meraikan: Muhammad Ridzuan (Amat), 9thn.
Tarikh: Sabtu-18hb April 09.
Lokasi: No 2, Jalan Indah 22/6, Taman Bukit Indah 2,Johor.
Masa: 4pm-8pm..(ikut suke le).
Konsep: Bebas, Santai, Buffet & BBQ...(karaoke Free)keh3x.
Menu: Laksa Johor, Mee Hoon Greng, Muffin&Cupcakes,Pulut Kuning,Macaroni Greng, Buah2an, Kuih-Muih, Air Perisa.


Kedatangan anda semua bakal menyerikan & memeriahkan lagi majlis itu nanti...

**Yang dekat di alu2kan, Yang jauh akan di raikan, jika ada masa terluang, marilah bersama menjayakan...TQ


P/S: Sebarang kesulitan lokasi boleh hubungi Sis-Lin:014-3103252


5 Comments

  1. jauh la kak...pepun,hepi besday la kat dia eh

    ReplyDelete
  2. Utk Amat semoga mjadi anak yg baik,soleh..dgar ibu ayah cakap...dan blajar betul2 ye..
    ANak lelaki besar tangugnjawabnya kat kluarga tauuuu....:D

    ReplyDelete
  3. jauh la sis mcm mane nak pergi ni.. huhuhu..

    ReplyDelete
  4. Aa hati nak datang tapi pukul 3 baru balik dari kursus!..... hampeh, pah tu tertidor sampai kol 6.

    ReplyDelete
  5. alamak jauh la sis lin..kalau dekat leh la join

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com