Monday, April 20, 2009

Kenangan Aku & Dia.







Salam semua...
Walaupun letih dn penat tp semua tu hilang bila dpt berjumpa dgn kawan2 yg jauh dn dekat dtg bersama2 memeriahkn majlis, hilai tawa, gurau senda dn cerita menghilangkn semua rasa penat KAMIE bersama..Lihat lah donia, KAMIE ibarat seperti sebuah keluarga besar..kan?

Yang hadir memeriahkan suasana pd ptg itu:
Eyna, Retna, Shai, Kasawari & Linda serta Ammar & Aiman, Kiki, Intan & Suami, Rossli, Zam(TADC) & Isteri, DirFara, Aie, Kak E & Kak Teh(kembar Kak E)suami & anak2 , Linn & Suami..serta x lupa kawan2 seiring sejalan Yati, Milah, Midah, Tini, Azie, Kak Ana dn Fina &Suami..

Maaf ye cuma gambar Intan je yg x de kt sini, masa tu bateri Hp dh kong abs terus, gambar Kasawari x de jgk dgn Lin tu, masa tu dia sbuk kelam kabut urus si Ammar tu, kaki anaknye Luka berdarah kembali, cewahhh!..nasib Linda yg x de blog tu ada,keh3x..Terima kasih semua, ada rezki ada umur kita berjumpa lagi...muah3x..



P/S:Kenangan indah bersama mu akan ku simpan jauh di sudut hati, tp tidak lupa bg kawan2 yg x dpt bersama2, KAMIE merindui mu...

1 comment:

  1. InsyaAllah kalau uncle 'terlepas' ke Johor, teringin gak nak singgah umah Lin..

    ReplyDelete

Makluman .
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita harian Sis, Family, Kawan-kawan dan juga resepi masakan. Dan juga ada sesetengah entry tu Sis Copy dan Paste dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Sis izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com