Kenapa Mesti ARIL???

4/26/2009 01:37:00 AM


Salam semua...

Aril Tersingkir
Sorakan peminat mahupun pujian juri bagaikan tidak memberikan impak kepada undian penonton. Malah penonton di Dewan Sri Putra, Bukit Jalil seakan tergamam apabila AC Mizal selaku pengacara Konsert AF7 mengumumkan bahawa Aril adalah pelajar yang terpaksa meninggalkan Akademi Fantasia 7 setelah mendapat undian terendah seperti yang disiarkan di Astro Ria (saluran 104) sebentar tadi.


Aril atau nama sebenarnya Khairil Azam bin Pilus, 24 malam ini menyanyikan lagu Nakal nyanyian asal kumpulan Gigi. Pujian daripada pengkritik tetap Datuk Khatijah Ibrahim, Adibah Noor dan Adlin Aman Ramli gagal meraih undian penonton terhadap pelajar berbakat besar ini. Tiada siapa yang menyangka konsert ketujuh merupakan yang
terakhir padanya yang menduduki tangga keempat sebelum konsert bermula

Berikut adalah kedudukan pelajar sebelum dan selepas konsert.

Kedudukan pelajar sebelum undian ditutup:

PELAJAR dan PERATUSAN (%)

ISMA - 24
YAZID - 19
HAFIZ – 14
ARIL - 12
AKIM - 11
CLAUDIA - 10
AISHAH - 10


Kedudukan pelajar selepas undian ditutup:

PELAJAR dan PERATUSAN (%)

HAFIZ - 17
ISMA - 17
AISHAH – 15
YAZID – 15
AKIM – 14
CLAUDIA - 11
ARIL – 11


P/S: Kalah dan menang adat pertandingan..tp aku x leh terima!!!!huwaaaaaaaa
*menunggu dn trtggu kenduri nasi ayam penyet!keh3x..


You Might Also Like

17 Orang Komen

  1. aku mmg x leh terima Aril keluar...apa2 ntah yg korang bt undian,undian sms tu mgkin ramai yg pekak tuli..harap sokong x undi je bt ape?ttp aku dh undi pun,Arill tetap kluar..so aku rase korang yg bt satu kesilapan...!!!huwaaaaa

    ReplyDelete
  2. yes!xske aril!rini pon da kuar..now yazid juz a little moe to go!fighty!

    ReplyDelete
  3. betul2..yan pun xleh nk terima aril keluar..mgg best apa dia slm..huhuuhu..rasanya klu ikut performance slm yg sepatutnya kuar aishah/claudia..huhuhu...

    ReplyDelete
  4. AKUBENCIMARSHA!April 26, 2009 8:23 AM

    aril keluar sebab marsha gedik tu kot....bangkai punye marsha nak mengedik sama aril.....marsha babi!!!babi marsha!

    ReplyDelete
  5. Hahahahaha... Rilek Ler Kak.. Dah Nak Keluar.. Saya Rasa Semalam Orang Tak Tengok AF Sangat, Tapi Tengok Bola Final Piala FA... Kui3..

    ReplyDelete
  6. sy tak tengok pun tp itulah realiti by rancangan realiti...

    ReplyDelete
  7. Jgn sedih Lin, saya pcaya Aril bley pegi jauh.Ingat lagi si dafi ??..dia kluar than Kru production ambik dia.Mana tau KRU production pun berminat dgn Aril.i'm trust Aril namanya akan naik ..walau dia dah kluar.Sampai ketuk2 meja tadi mlm..marahhhhh sgattt!!!rasanya mcm tak de mood nak nenok AF7 lagi..huhukkk


    wt regards..ila

    ReplyDelete
  8. Betul betul betul...

    Tak patut Aril keluar. Dah hilang motivasi pakcik untuk mengikut AF7.

    Moga Aril berjaya macam Aizat walaupon tak sampai final! Yeah!

    ReplyDelete
  9. dah jam 2:30 pagi lin tak tidur lagi.. takper lin.. tahun depan kasawari masuk AF8.. jgn lupa afundi saya ek.. he he

    ReplyDelete
  10. uiks xsangka aril yg kuor.. xpee.. nanti rakam album letop2 punya hehe!

    ReplyDelete
  11. hoyehhhh....yazid akan kekal sampai fainal hohoho. tapi jgn dok sedih2 lah,kalah menang tu dah adat pertandingan.kalau nak kekal tu kena lah undi banyak2 hahahaha

    ReplyDelete
  12. Memang tipikal AF dari 1 smp 7... siapa2 yg kena puji lebih2 dia akan tercampak keluar pd minggu tu ataupun minggu selepasnya... betul tak Lin... uncle ni xbrapa tgok sgt sbb slalu clash ngan footbal game tp anak2 kat umah tgok dari AF1 dulu smp skrg... tiap2 mlm tgok diari AF... adeihhh.. smp kena tgok bola kat kedai mamak... hehe..

    ReplyDelete
  13. tapi kan sis... ada undi tak??? tu yg penting... eheheh...


    btw, terkejut gak aril tu tersingkir. nampak cam byk peminat je. hiksss

    ReplyDelete
  14. sis!~ nak nasik ayam penyet ke?

    petang td br angah makan

    sedap..

    ^_~

    ReplyDelete
  15. kenapa aril keluar??
    - sbb peminat dia tak undi dia

    kenapa aril keluar?
    - mungkin dh takde rezki dia.

    kenapa aril keluar??
    - sbb persembahan dia best giler malam tuh.


    hiks!

    ReplyDelete
  16. Mama pun terkejut naper Aril keluar. Ingatkan AC salah baca! He shouldn't be voted out. Dia nyanyi memang best.

    ReplyDelete

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.