Makan dan Makan lagi.

4/06/2009 08:02:00 AM




Salam semua...
Arghhhh tension betul smlm tau, menciiii!!! mana x nye dh le hr ahad hr minggu, time kita nk dok senang2 kt tenet, tp time tu le Streamyx bt hal, slow nk giler menunggu nk load, rasenye klu siput tu lumba jalan, laju lg si siput tu tau!..huh!
Ok le, smlm tghri Lin gi Jusco dgn hubby dan anak,Amat, ber3 je, yg lain2 x nk ikut, bkn cr ape, mmg Lin nk beli lipstik dh abs dh, ajk hubby le so free cuma pilih je, ye la mahal woo klu maybelline nye tu,hahahaha.
Tp x mkn le sbb kt rumah dh masak, hujan lebat kan smlm, terus le blk, bila time ptg tu, terkenyit2 mata, konon2 nye hubby ajk gi kedai je, nasib baik Lin drees up oke, skli dia melencong ke Jusco, ishh main terjah je tau, x suke2x..
Ermm rupenye hubby teringin nk mkn steak, di sebabkn ank2 semua x suke, so Lin dn hubby aje le, tp x de org nk tgkap kn gambar aku,huk3x.. mkn kt mana lg, kt Sazzling StoneGrill le..power sehh!!.
Time blk tu belikan ank2 pizza je, offer kan 2 regular bru rm28, so beli 2 la, bwk blk, licin!!!
Yg kelakar tu, smlm Lin pakai t-shirt MsjBox, ada mamat pizza tu tegur..

Mamat pizza-"Kak beli mana Kak baju ni?"
Lin-"O baju ni? special ni,klu nk daftar dulu" sambil gelak mamat tu dngr.
Mamat pizza-"Eh kak ada 'tikus' berjalan kt belakang akak"
Lin-Senyum (dlm hati,nk kena cepuk mamat ni).


P/S:Glamour ko pakai baju ni gi soping, org dok tengok je, ye la ada 'TEtikus' kt badan berjalan,muahahaha.


You Might Also Like

5 Orang Komen

  1. huhu makan pizza...makan steak..makan org ade x? hahahah ni yang wat i jeles nih... jom g piza gak......keke

    ReplyDelete
  2. cuba timbang tengok...ada naik tak berat tu. asyik makan je.

    ReplyDelete
  3. wah..pizza2..suke suke suke...;p

    ReplyDelete
  4. makan..makan...makan... Keje lain tak de ke..? Jangan jawab masak pulak...

    ReplyDelete
  5. Warghhhh AKAK!! Ape Tuh.. Sedapnyer... Nak Sikit.. Buleh Larh.. Huwaaa.. Lapar...

    ReplyDelete

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.