Friday, April 10, 2009

Malam jumaat yg berlalu..

Salam semua...
Ermm ye la, smlm mlm korang dok tenet on9, Lin out ikut hubby gi dinner, coz ada client dtg dr Trengganu, so apa lg mkn besar, ikut aje la kan, katenye Mat Saleh, skli sampai rupanye, Mat loghat le,keh3x..Senyum sokmo..hehehehe.
So mcm biase la, mesti hubby ajak mkn kt Perkampungan Asli tu, Restoran Todak, situ yg femes nye siput gonggong dia, mmg x pernah nmpak, tp cuba la, ermm sedap!
Byk makan hubby order, tu tgk tu, pinggan yg depan tu, ee mcm tong sampah kan?hahahaha.



Lin mkn dlm diam tp bt x tau je, hubby dgn kwn2 nye dok borak hal keje, sbb dh nk shutdown besar ni kt Optima Trengganu tu, bln 5 start, adehhh kena tggl 1bulan le Lin lg, pintu 'gua' tutup! muahahahaha.
Restoran ni betul2 mengadap dgn Singapura, so mmg cantik la pemandangan nye tu kan...


Kt Restoran ni semua makanan seafood dia fresh, klu nk makan ikan ke sotong ke, udang ke semua kita boleh pilih , ikut dr segi saiz dan harga pasaran, so mmg le berbaloi!!
Cuma 1 je x de kt sini, apa? hahaha...apa lagi 'Power Root Ali Cafe' la...hehehehe.
Selesai makan je dkt jam 12.30am, derang ni semua menginap kt Hotel Dorsett tu, so Lin dgn hubby terus balik la...balik terus tido penat, alangkah cepat berlalu hr khamis dh jd 'pagi Jumaat' bkn 'mlm jumaat'..muahahaha.


P/S: Gambar 'orang2' nye x de, segan nk tangkap, hubby dok jeling je..hahahaha.
*Retna, Sodep, Abg Ross dh pernah Lin bwk ke sini..

4 comments:

  1. banyak nya makanan...ni kalau dapat join makan mesti konyang kan hahaha... jap2 beg purple x leh tggl gak ehh hua hua hua

    ReplyDelete
  2. Psssttt..ila plan nak gi JB..before middle this year.Lin bawa ke sana yeakkkk..hehe

    ReplyDelete
  3. wah makan makan... best nie

    Adry @ http://www.adrysabry.com

    ReplyDelete
  4. takpernah ler makan kat sini.. ermm macam lawa jer ek tempat tu.. ikan todak melompat lompat tak lin.. he he

    ReplyDelete

Makluman .
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita harian Sis, Family, Kawan-kawan dan juga resepi masakan. Dan juga ada sesetengah entry tu Sis Copy dan Paste dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Sis izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com