Monday, April 13, 2009

Rayuan si KENIT!




Salam semua...
Ermmm tgk tu, sempat lg td kluar dgn si Yana tu, bangun je dia td, terus je mntak bawak gi mkn tempat yg Lin bawak Naz & Amat hrtu, masa tu Yana sek, eeee ni mesti Kakak dia cite tu, rengek2 merayu2 dia td, sbb Lin dh bt sarapan nasi greng pg td, so x yah la mkn kt luar lg kan, aduuuh haii anak...
Tp kerana hrni dia ada periksa kt sek, so x nak la bt dia terkilan, Lin bwk le dia gi td, dekat je dgn rumah, area Perling je tu, Cafe Toast&Toast, apalagi dok tersengeh2 je Yana td, sabo je le mak dia, mmg klu dh kt situ, makan western le, padahal kan sama je kt rumah, klu anak2 Lin jwb 'lain mak x sama dgn mak punye'..adehhhh...ye la tu, duit kluar kira x sama le tu..hehehe.
Tp kan, Lin mmg suke dgn kopiO dia, fuhhh mmg kaw2 punye, tp x leh sama ye dgn Power Root..keh3x.


P/S: Tu le kan, bawak sorg, yg sorg mintak..nasib 3org je, kalau 10org..adehhhh, makin penuh uban le aku!

18 comments:

  1. ci kecik tue yana ke?
    eh..
    cumell.macam cina muke dia...

    ReplyDelete
  2. hehehe... ada uban leh tarik buang kan kan

    ReplyDelete
  3. Hahaha Kak.. Beruban Lagilah Akak Pasnih.. Kui3.. Anak2, Biasalah Kak(Ceh, Padahal Den Tadak Anak Pon).. Kakaka.. Sedap Je Breakfast Tuh.. (Meleleh Air Liur)

    ReplyDelete
  4. lain betul muka yana tak pakai spek !!!

    ReplyDelete
  5. buy valium diazepam diazepam more drug_side_effects - buy diazepam online usa no prescription

    ReplyDelete
  6. cheapest ativan ativan vs xanax side effects - ativan vs xanax whats better

    ReplyDelete
  7. what does diazepam look like diazepam 5mg tablets effects - diazepam valium back pain

    ReplyDelete
  8. diazepam cheap valium side effects itching - diazepam sedation dosage

    ReplyDelete
  9. buy valium diazepam diazepam more drug_side_effects - buy diazepam online usa no prescription

    ReplyDelete
  10. xanax online pharmacy codeine xanax and alcohol - xanax generic pictures

    ReplyDelete
  11. how to buy xanax online xanax .5 get you high - dosage of xanax for anxiety

    ReplyDelete
  12. cheap generic ativan lorazepam 1mg clonazepam - buy ativan canada online

    ReplyDelete
  13. buy xanax bars online no prescription xanax good high blood pressure - generic xanax reviews

    ReplyDelete
  14. lorazepam 1mg maximum ativan dosage alcohol withdrawal - is 6 mg of ativan too much

    ReplyDelete
  15. cheap xanax online xanax helps anxiety attacks - best place order xanax

    ReplyDelete
  16. diazepam 10 mg venta de diazepam online - buy diazepam online no prescription usa

    ReplyDelete
  17. ambien price ambien overdose vomiting - ambien withdrawal length

    ReplyDelete
  18. buy valium online buy valium online overnight delivery uk - does walmart drug test valium

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..