Selamat Tinggal Sayang..

4/22/2009 10:15:00 AM


Salam semua...
Huk3x...'sedihnye rase hati nk meninggalkn ko pergi, tp apa nk bt, dh ada rezki terpaksa aku melepaskan ko pergi utk sekian lamanye ko bersama aku, bukan le kate ko ni x leh pakai tp aku inginkn keluasan, kemudahan dn kelebihan yg lebih dr ko'..
'Setelah 7thn ko bersama, aku rase sdh sampai masanye aku melepaskn ko sebelum ko melepaskn segala mcm masaalah bt aku, tp aku akan sentiasa ingat dn hargai jasa baik ko selama ko berkhidmat utk aku'.
'Sewaktu ko ada, ko le peneman aku kesana ke sini, ko jgk le yg jd penghibur aku di kala sepi, ko jgk le yg membawa aku ke mana2 destinasi, dn ko jgk le yg satu2 nye larat membawa aku yg seberat 59kg ni'...
'Aku terasa kehilangan ko skrg, aku harap ko bhgia bersama si dia, teman ko yg baru, ntah siapa aku pun x tau, dn aku.......akan menunggu kehadiran org baru dlm hidup ku'...
"Selamat Tinggal Sayang"


P/S: Dan ko jgk yg prnah membawa Retna yg lbh berat dr aku...wakakakah.
*maaf gambr gelap,lstminit amik sewaktu pemergiannye.


You Might Also Like

31 Orang Komen

  1. Selamat tinggal kancil...selamat datang Myvi...Hihihi...

    ReplyDelete
  2. tahniah lin...

    murah rezki...

    setiap perkara itu berubah...

    :-)

    ReplyDelete
  3. salam kak lin...nak kuar kete baru...
    moga bertambah2 murah rezeki erk???

    ReplyDelete
  4. Kuar Keta Baru Ekk Kak.. Exora Ke? Kui3..

    ReplyDelete
  5. seusia dengan kancil saya tu.

    ReplyDelete
  6. keta tu kata xpe..xpe.. habis madu sepah dibuang ye.. walau aku kecik tapi kaki kau tidak lenguh berjalan tau... xpe..xpe.. hehehe Siapalah aku disisi mu.. wuargh..wuargh.. jangan dicari setelah ku tiada lagi.. tak mahu ku bersama mu lagi.. kuikui.. jual dkt kamezaim pun tak pe..hehe

    ReplyDelete
  7. selamat mengharungi dunia baru sang kancil...heheheh...

    ReplyDelete
  8. ye lah Lin... bila badan semakin rendang, perlukan keter yang lebih luas... haha...

    ReplyDelete
  9. kak linnnnnnnnnnnnnn

    nak naik kete baruuuuu.....siap la kak lin...kalau yanie turun johor....nak cari kete baru kak lin

    hehhehe

    (^_^)

    ♣♣ Yanie Putrajaya ♣♣

    ReplyDelete
  10. oppss... disini rupanya kembar kancil uncle berada..!! memang senang kan Lin pakai kancil ni? bila uncle pakai kancil, malas dah nak drive keter lain... minyak tahan lama, parking senang...

    ReplyDelete
  11. tak sempat merasa naik kancil ni.. he he.. takper si putih dah ada..

    ReplyDelete
  12. buy valium valium vs xanax withdrawal - valium dosage equivalent klonopin

    ReplyDelete
  13. buy alprazolam online without prescription xanax 2mg pill identifier - buy xanax online with no prescription needed

    ReplyDelete
  14. ativan online ativan zoloft together - ativan 0.5 side effects

    ReplyDelete
  15. buy xanax xanax bars g3722 - xanax side effects hair

    ReplyDelete
  16. buy valium online buy valium pharmacy - valium 3592

    ReplyDelete
  17. diazepam online 5mg diazepam for dogs - buy valium online in usa

    ReplyDelete
  18. buy ambien online overnight delivery zolpidem side effects memory - ambien overdose how many milligrams

    ReplyDelete
  19. generic zolpidem zolpidem tartrate snorting - zolpidem online review

    ReplyDelete
  20. diazepam 10 mg diazepam 10mg/street price - diazepam 5mg compared xanax

    ReplyDelete
  21. xanax mg xanax rebound anxiety - buy xanax safely

    ReplyDelete
  22. buy diazepam diazepam drug drug interactions - diazepam 10 mg xanax

    ReplyDelete
  23. order xanax no prescription xanax bars how much to take - buy cheap 2mg xanax

    ReplyDelete
  24. buy diazepam diazepam 2mg tablets nhs - buy mano 10 diazepam

    ReplyDelete
  25. diazepam online buy diazepam online from india - roche diazepam online

    ReplyDelete
  26. diazepam 5mg drug test for diazepam - diazepam 10 mg anxiety

    ReplyDelete
  27. xanax sale generic xanax no prescription - quit xanax withdrawal

    ReplyDelete
  28. buy cheap ambien ambien side effects anger - ambien sales in 2009

    ReplyDelete
  29. valium no prescription overnight best generic valium - valium severe depression

    ReplyDelete
  30. buy ambien online without prescription generic ambien kmart - ambien online no prescription overnight

    ReplyDelete
  31. buy valium online buy valium roche online - generic valium yellow

    ReplyDelete

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.