Siapa Lebih Cun?..he3x

4/22/2009 07:49:00 PM


Salam semua...
Ermmm...sama ke? serupa ke? x sama kan? Apa? Sapa? he3x yg ni adik Lin yg bungsu, Marlia @ Julie..bru umur 19thn tp dh keje dh, ntah le dh x minat nk belajar, padahal hrtu SPM dpt 6A, mak pun dh malas nk berkata2..nk paksa pun x bole, so pandai2 ko le..
*ko tggu orang pinang je le yek*..hehehe..
Yg penting tau jaga diri,ok! tp Along x tahan risikan ko hrtu, tinggi sngt permintaan ko tu dik uii, korang tau dia nk apa? huhuhu dia mntk Lin belikan dia laptop utk hadiah hrjd dia..huwaaaaa..
ala Julie oii Alongnye ni pun bertangguh2 nk dpt, ni kan plk ko nk sruh Along belikan, takat Hp tu oke la lg, tp jgn le ko demand tahap meroyan tu..x sggup den nk korban $ beribu2 tu...ko pakai je la yg lama tu dulu yek, keje rajin2 kumpul duit sndri, nnti beli yg baikkk punye!
Nnti le Along try cr kn yg secondhand, ok x? ok le tu, dr dok nganga...keh3x..



P/S:Untung ko Julie, Along dulu nk itu ini semua x dpt, terpaksa mengalah dgn adik2 semua..huk3x..

You Might Also Like

21 Orang Komen

  1. mmg la sama..
    adik lin...
    eheheh..
    x bce abis td...

    ReplyDelete
  2. hrm...mcm muka cine ler...kalau x kenal, sure org ingat dia ah soo..hehe..x ler..ah moi...

    ReplyDelete
  3. cantik la adik sis lin...tapi kakak dia lg glamor kot,sebab ada iras2 fara fauzana..heh!heh!

    ReplyDelete
  4. Wow... Lin ada keturunan China macam BD ke..?

    ReplyDelete
  5. nak kenal nak kenal..!! eheh =P

    ReplyDelete
  6. comel la adik sis,macm kakaknye..eceh..hehe..nape tk futher study,sayangnye,org nye bijak..pujuklah die sis, futher study,kerja belakang kire..study sambil keje pun bagus juge..eh,jgn marah sis..just my 10 cen opinion...

    ReplyDelete
  7. alahai kak long ni.. nape xcakap ngan dir julie nak laptop.. kan dir jarang online skang ni.. suruh je julie dtg amik laptop kat sini.. kan bole kongsi2.. kan kak long?? hehehe (ni namenye berani mati ni) wahahaaa

    ReplyDelete
  8. sis!nice song!tajuk ape ?

    ReplyDelete
  9. serupa tang hidung kot hahahaha tapi kan kalau julie tu x pakai cermin mata lagi cun.bagitau kat dia ehh hehehe

    ReplyDelete
  10. dua2 cun......

    hehehhe

    (^_^)

    ♣♣ Yanie Putrajaya ♣♣

    ReplyDelete
  11. to kak ct.. biarlah julie pakai cermin mate tu.. baru sepadan ngan dir.. hehehe.. jgn bagitau fara tau..

    ReplyDelete
  12. saya saya saya

    paling cun.ahaks
    wah kak lin nak ks hp ke??

    ReplyDelete
  13. a'a kann kak..tu ler nasib kiter yg jadikk alongg nihh..kalau nak aper-aper pon kiter kener usaha sendirik..derangg senang ateyy jerkkk minta itu ini..huhhhh...

    ReplyDelete
  14. sayang la adik Lin xnak sambung study.. mungkin kena slow talk skit kut.. kadang2 diorang ikut emosi sgt. Result dia bagus sekali. Jgn give up Lin, mana tau kut2 terbuka juga hati dia...

    ReplyDelete
  15. uii comeynya.. kim salam.. hehehe

    ReplyDelete
  16. pastinya adik cun .. he he.. kak long mercun.. he he..

    ReplyDelete
  17. Yelah Kak.. Untung Budak-Budak Zaman Sekarang.. Saya Dulu Pun Apa Benda Nak Semua Kumpul Duit Sendiri.. Tak Nak Susah Mak Bapak.. Tapi Budak-Budak Zaman Sekarang Ni Nak Apa Je Semua Dapat.. Zaman Senanglah Katakan.. Gaji Ribu-Ribu..

    ReplyDelete
  18. Ruginya Adik Kak Lin Ni Tak Sambung Belajar.. Ish3..

    ReplyDelete

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.