Teringin Sangat-sangat!!!

4/07/2009 02:59:00 PM








Salam semua...
Ermmm tajuk nye pun teringin, so makan nye pun mcm2 ler, ada2 aje kan,keh3x, apa2 pun thankx to my hubby coz bg sponsor $ utk menu teringin Lin hrni,hehehe.
Ntah ek, tetiba bangun pg dok baca majalah Harmoni tu, terus rase nk makan kek tp kt 'Secret Recipe' tu, dah lama x mkn kt situ, call hubby dia kate leh claim,keh3x..so dh ada org sponsor, apa lagi, selepas je amik Amat dan Naz, terus le terjah kt Perling Mall tu, saje gi kt sana, kebetulan nk cr brg kt situ.
Menu Lin apa lg, 'American Brownie' le, sedap yum3x, Naz gan Amat lak 'Choc Mud Berry' lg le sedap yummy3x, selingan nye skli dgn set 'Prawn Macaroni Cheese'..adehhh tp kali ni yg x tahan bau cheese dia kuat sngt, sampai Naz mual nk makan, last2 Mak dia jd tong sampah bg perabis!!.
Tp memang berbaloi le harga nye kalau makan kt situ, cekik urat leher kan!..tp x pe satu kepuasan anak tekak..hahahaha.



P/S:Huwaaa camne nak kurus ni,muahahaha...x pe td dah beli ubat kurus,hehehe.


You Might Also Like

13 Orang Komen

  1. seronoknya dapat makan2..tu la kita ni kan..selalu jer jadi tong sampah untuk anak2..nak buang sayang..tak pe..nanti diet balik..he..he..

    ReplyDelete
  2. alahai sedapnye sis kek tuuu... nak cikit...

    ReplyDelete
  3. Ala sis ni...terliur tau tengok choc cake tu...harus pegi secret recipe gak ni....

    ReplyDelete
  4. apa ubat kurus tu lin? nak gak tau,bdn naik ni adehhh

    ReplyDelete
  5. miahaha lin. metam2 la last day an beli cake sR. lin pum terjah Sr yek hari ni.... walaupum harga dia agak mahal tapiii boleh mkn 2/3 org kan.. satu pinggan dia !! mak aii manyak sgt. soram mmg x abisss..

    ReplyDelete
  6. sis ni asyik tayang makanan sedap2 je.. terliur tauuuuuu.... isk isk isk... nak nak nak..!!

    ReplyDelete
  7. 'American Brownie'
    dap dap dappp!
    nk nk curik je sis punye.
    =P

    ReplyDelete
  8. mmg marbeles kek ceklat tu.. aduilaa nak tunggu org belanje nih :p

    ReplyDelete
  9. angah terlalu lah sukanya SR nih...especially american brownie dier..waduhhh..bisa tambah 5kg akuuu

    ReplyDelete
  10. kek cokelat tu buat say memendam rasa...

    ReplyDelete
  11. lalala... i love cakes!!!!!
    Adry @ http://www.adrysabry.com

    ReplyDelete
  12. amboi.. ni ngidam ker lin.. he he..sedap tu tengok.. memang harga kat situ mahal2.. sesekali apa salahnya kan.. he he

    ReplyDelete

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.