Trajedi bilik air?





Salam semua...
Lega rasenye dh, ye la mmg tragis skli dn fobia klu nk masuk bilik air ni, nk jd kn cerita, kelmarin waktu Lin mandi dn bersyampoo, selesai je nk kluar bilik air, bedebusss jatuh kt depan pintu, aduhhh sakit nye belakang badan, terhantuk kt sinki, ishh 1 mlm tu dok sakit, tampal koyok mkn ubat segala, smpai nk duduk ke baring ke nk on9 pun x bole, sakit yg amat2.
So smlm dh x tahan sakit, call makcik urut tu, dia sibuk lak, Lin terus je gi kedai urut kt Nusa Bistari tu 'Tung Fong' namanye dtg dr KK Sabah, nasib x full, Lin amik 2jam sbb ada offer, 2jam bru rm72, kira murah kan sbb kedai bkn di rumah, time urut tu ptut la sakit, dia kata dh bengkak dh belakang Lin tu, siap bg tgk guna cermin lg tu, mula2 mmg sakit aduhh tp dh lama2 urut tu mgkin urat atau darah dh jalan bru lega tu dtg, klu x nk duduk baring pun sakit, aduhh..so korang berhati2 le di dalam bilik air ye..keh3x



P/S: Fuh nasib bdn tukang urut tu kecik, mau patah tulang aku di pijak klu besar berat, skli pijak krek krok bunyi nye.hahaha


35 comments:

  1. alahai sis...ciannye...lieza pn pnah rsa jtuh kt blk air.....

    ReplyDelete
  2. Alamak jatuh ker kak Lin, adehhhhh...
    semoga cepat ilang sakitnya...
    Nasihat dari penaja.. Berhati-hati di Bilik ayaq....

    ReplyDelete
  3. tulah tak baca doa masuk tandas !!! *choi ....lepas ni kang tetiba aku lak jatuh tandas* ngeh !!

    ReplyDelete
  4. lor..nasib tak ape2 lin.org sabah yg urut??jauhnyer merantau jd tukang urut :)

    kat sini ramai tukang urut buta utk urut tapak kaki jek.sejam rm30-rm35.

    takecare lin :)

    ReplyDelete
  5. uhu cian same sis.

    lenkali hati2 jek k.

    =P

    ReplyDelete
  6. mama kt umah kdng2 soh wawa urutkan.
    punye la kuat wawa urut dia takleh rase.
    rs nk patah dh tulang tgn ni.
    wakakkak!

    klu dh tergelincir cam tuh kang comfirm sgt2 bdn punye. lg2 tersentap kan. Bleh demam tau.

    ReplyDelete
  7. Linn..nasib baik tukang urut tu, body tak mcm aku kann..kalau tak mau melengkong koo kena pijak, bukan bunyi "krek krok" lagi, tapi terus "berderapppp!!!"..ahaks, choyyy!!!!

    ReplyDelete
  8. Ciannyer kak... skang ni dh baik ke blom lg? bahay woo licin bilik air... sy penah jatuh masa kecik2... benjol besat giler dahi ni terhantuk kat lantai... ( gatai g main ultraman time tgh mandi, pdn muke sy) hahahaha

    ReplyDelete
  9. ni mesti syampu sambil nyanyi "kelapa dan okid" he he... tu ler.. kena hati2 tu..

    ReplyDelete
  10. aduh sakit...dah pernah rasa jatuh dlm bilik air,pengsan lagi tu...sedar2 sakit dekat leher.

    ReplyDelete
  11. ordering ambien online ambien side effects stopping - generic ambien not effective

    ReplyDelete
  12. buy valium online valium gas - quando si usa valium

    ReplyDelete
  13. diazepam 10 mg buy generic valium online no prescription - diazepam 5mg for flying

    ReplyDelete
  14. buy generic ambien online generic ambien ineffective - ambien side effects anger

    ReplyDelete
  15. buy zolpidem online zolpidem tartrate is used for - zolpidem tartrate generic ambien cr

    ReplyDelete
  16. diazepam 10 mg diazepam 2mg and driving - diazepam 10 mg wiki

    ReplyDelete
  17. valium 10mg valium dosage half life - buy valium in mexico

    ReplyDelete
  18. order xanax online sure jell drug test xanax - xanax withdrawal .125

    ReplyDelete
  19. buy zolpidem zolpidem side effects memory loss - zolpidem tartrate 10 mg abuse

    ReplyDelete
  20. buy ativan ativan overdose children - overdose of ativan side effects

    ReplyDelete
  21. diazepam 5mg valium side effects in men - diazepam valium class

    ReplyDelete
  22. generic ativan ativan withdrawal muscle pain - lorazepam qt prolongation

    ReplyDelete
  23. buy generic ativan ativan use in elderly - ativan constipation

    ReplyDelete
  24. diazepam online diazepam buy online pharmacy - buy diazepam online europe

    ReplyDelete
  25. xanax for sale without prescription xanax from canada no prescription - 1mg xanax first time

    ReplyDelete
  26. where can i order xanax online 2mg klonopin 2mg xanax - xanax withdrawal .125

    ReplyDelete
  27. ambien zolpidem generic ambien online no prescription - ambien pill teva

    ReplyDelete
  28. soma 350 mg drug class for soma - carisoprodol risks

    ReplyDelete
  29. generic ambien buy ambience mall gurgaon sale - regular dosage ambien cr

    ReplyDelete
  30. buy ambien online ambien cr 6.25mg generic - can cut ambien 10 mg half

    ReplyDelete
  31. buy ambien online ambien cr how fast does it work - buy ambien online usa

    ReplyDelete
  32. buy valium online valium effects half-life - valium 5mg

    ReplyDelete
  33. buy ambien online generic equivalent of ambien cr - ambien cr pill identifier

    ReplyDelete
  34. buy valium online canada buy valium forum - valium prescribed anxiety

    ReplyDelete
  35. buy generic valium valium images - roche valium online no prescription

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..