Tutup tudung dalam tudung?


Salam semua...
Tu dia, ada owang beli baju, ada owang beli kete lembu dan ada tu beli keycahin..tp hubby Lin dok beli tudung saji ni kt melaka hrtu..keh3x..
Lawa? cantik? dia tu suke beli yg pelik2 le, lain dr yg lain, blk dr Kedah kelmarin pun belikan baju tidur kelawar tu, mcm kt sini x de je kan,hahaha.
Ok...Jeng jeng jeng...itu cita luar tudung cuba scroll ke bawah...
ye bawah...
bawah lagi...



Tadaaaa...ini lak yg dalam tudung,keh3x..menu hrni, sayur nangka masak kari asam, dan ayam percik asam, semua guna asam ye, cuma cencaluk je belum bt lg..keh3x.
Ala biase le, mcm x kenal Lin, klu 'R' tu dtg, menu agak special sikit, tp klu 'M' yg dtg dulu, maka menu simple touch cooking je le...kekeke.
Ermm klu nk tgk bwh meja lak...si colat dgn si hitam bt keje...wakakakakah...


P/S: Ehem ehem CMG...ko le org per-1 aku bg td kan? dh abs ke ko makan?hahahaha.



11 comments:

  1. Yuuuuu Lin,
    aisey, lepas bagi CMG rasa, takkan x nak bagi lak rasa :p laapar nih...

    *eheh, ako ni klu makan byk tanda nyaa... erkkk*

    ReplyDelete
  2. bagus tul hubby lin ni. kalau g mana2, mesti bila apa2 wt balik ;)

    ReplyDelete
  3. bagus tul hubby lin ni. kalau g mana2, mesti bila apa2 wt balik ;)

    ReplyDelete
  4. Tudung saji tu cantik!
    Seninya sangat halus dan elok sangat buat perhiasan kat dinding!

    ReplyDelete
  5. Kena cari modal tu biar 'R' tu selalu datang. :D

    ReplyDelete
  6. de ag ayam percik?ekekek
    mau mkn la..lapo..
    hehe

    ReplyDelete
  7. Hmm...Aku mau dong...Nampaknya enak betul nih masakan !

    Buatan ibu sendiri ya?

    ReplyDelete
  8. terliur tengok sayur nangka masak kari asam...dah lama tak jumpa ni..

    ReplyDelete
  9. waa nk jugak itu ayam percik..!!

    post la kesini skrg skrg skrg..!! ehehehehe =P

    ReplyDelete
  10. Wah... Sedap Nyer Kak Lin.. Ndak Sikit.. Buleh Lar...


    Pujangga Asmara

    ReplyDelete
  11. lawak ler abang lin tu.. tiba2 dia beli tudung saji ni.. tapi cantik kan.. memang anyaman kampung tu..

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..