XPDC Terjah Hutan..

4/20/2009 01:33:00 PM


Salam semua...
Pg 19hb April, selesai bersarapan, call Kasawari sruh dtg dn kamie munuju ke Kukup,Pontian utk jln2 cr makan.
Amat: 'Mak Ayah cepat kita gi makan,lapar ni nk mkn Ns Pataya'..
Kasawari: 'lmbt sngt nasi sampai, aku mkn tin 100plus ni kang'..
Linda: 'Bang jgn bikin malu bang, sabo sabo ye bang, mengucap byk2'..




Selesai mkn, kami menaiki bot menuju ke Taman Negara Kukup, excited..
Rossli: 'jgn bwk laju2 ye, saya belum kawin lg'..
Retna: 'ako pong'..hahaha
Hubby Lin: 'wah ini bwk bot gi mancing best ni'..


Lin: 'Oii korang tgk ni aku posing, cun ke? ok x?'
Retna: 'Ako rase baju ko tu yg cntik' hahaha.
Shai: 'Ermmm ok le tu'..
DeqYana: 'Mak sapa la tu'..buwekk



Kiki: 'Eee x de rimau ke kt dalam tu,takutt'..
DeqNaz: 'Alamak seramnye'..
Linda: 'Bang,kuat ke titi ni bang?'
Retna: 'Korang naik dulu,nnti ako follow,ako berat ni,kang roboh lak titi tu'..keh3x



Lin: 'Aduh la, jgn le ada ular dok intip aku ni, isshh ada ke ular ni, kang di patuk nye aku, sapa nk dukung aku ni gi hospital weii'...



Retna: 'woii tolong woii, ako gayat ni, dh x leh gerak ni weii, huwaaaa'...
DeqYana: 'sabar kak Ret, Yana dh pggil superhero tu, jap lg dia dtg'...



Kasawari: 'oii aku nmpk mcm ikan duyung la kt situ'..
Kiki: 'mana? mana dia Beep2'..
Rossli: 'Syhh pelan2 Shai turun, ada ikan duyung tu'..



Lin: 'Yang, sedap ke belangkas ni?'..
Hubby Lin: 'ermm, a'ah telur dia tu yg sedap masak lemak cili api'..
Linda: 'baik2 Bang, kang jatuh kang, sapa nk tolong tarik'..
Shai: 'Aku x tau renang, kang mcm pelampung lak aku terapung'..he3x



Kasawari: 'Dah2 jom korang semua balik, bot dh sampai tu, jap2 eh..ketiak aku berpeluh la'..
Linda: 'Bang seksi la dr belakang, cover sikit bang'...
KAMIE: 'bau ape ni? o bau ketiak Kasawari daaa'....
Kasawari: 'woii mana ada, td aku dh lap dgn wet tissue la'..wangi le'..wa ka ka ka.



P/S: Apa2 pun, apa yg penting?? bersatu kita teguh, bercerai kita roboh...keh3x..
*lg cite menarik klik sini.


31 Comments

  1. best nya... suka2, suka, suka... tp x suka ketiak busuk tu...


    larikkkkkkk........

    ReplyDelete
  2. (dgn teriakan)
    ada org sebut superrrr

    ReplyDelete
  3. woi.. apa ni ketiak2 busuk.. siot jer si lin ni.. dah tentu kasawari pakai perfume seh... tapi best kan xpdc ni kan..

    ReplyDelete
  4. Warghhh Bestnyer.. Dapat G Tempat Tu.. Leh Tangkap Ikan.. Goreng Pon Sodap.. Salai Ke.. Kui3..

    ReplyDelete
  5. aduhh.. bestnya nampak lokasi tu..ntah bila la agaknya uncle dapat jalan2 camtu... kepala pun dah naik miong ngan keje nih...

    ReplyDelete
  6. buy diazepam online where can i buy diazepam online usa - online apotheke holland diazepam

    ReplyDelete
  7. valium generic order valium online cheap - valium miracle drug

    ReplyDelete
  8. buy xanax online overnight delivery xanax side effects in men - xanax overdose how much is too much

    ReplyDelete
  9. zolpidem ambien zolpidem ambien cr - zolpidem er effective ambien cr

    ReplyDelete
  10. xanax online pharmacy xanax oral drug test - xanax generic 25mg

    ReplyDelete
  11. buy diazepam diazepam for dogs fireworks - diazepam kidney function

    ReplyDelete
  12. buy diazepam online order diazepam online canada - valium und diazepam

    ReplyDelete
  13. buy zolpidem online buy cheap ambien online - buy zolpidem sleeping pills

    ReplyDelete
  14. cheap diazepam buy diazepam online australia - diazepam side effects aggression

    ReplyDelete
  15. diazepam and dosage diazepam dosage panic attacks - diazepam with hydrocodone

    ReplyDelete
  16. lorazepam no prescription mixing ativan and alcohol side effects - ativan dosage usage

    ReplyDelete
  17. order alprazolam no prescription xanax under tongue or swallow - xanax drug usage

    ReplyDelete
  18. buy diazepam drug interactions for diazepam - effects snorting valium diazepam

    ReplyDelete
  19. buy cheap xanax drug interactions xanax and benadryl - cheap 2mg xanax bars

    ReplyDelete
  20. xanax for sale xanax 2mg tablets - xanax overdose toxicity

    ReplyDelete
  21. generic soma online carisoprodol kratom - drug soma side effects

    ReplyDelete
  22. buy ambien online legally drug interaction vicodin ambien - ambien side effects fatigue

    ReplyDelete
  23. buy soma online buy soma online with mastercard - carisoprodol addiction withdrawal

    ReplyDelete
  24. buy valium online canada valium effects sleep - valium good drug anxiety

    ReplyDelete
  25. valium no prescription overnight valium and methadone drug interactions - generic valium diazepam

    ReplyDelete
  26. valium generic valium round pink pill - can you buy valium vietnam

    ReplyDelete
  27. buy ambien online overnight long ambien drug test - chronic insomnia ambien cr

    ReplyDelete
  28. buy ambien online ambien dosage to get high - how long does ambien 10 mg take to work

    ReplyDelete
  29. ambien generic cost ambien rite aid - ambien side effects next day nausea

    ReplyDelete
  30. valium no prescription overnight valium 2.5 mg - valium and anxiety disorder

    ReplyDelete
  31. buy diazepam valium sale forums - can you buy valium in egypt

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com