Aku, Dia, Dia & Dia..

5/29/2009 09:38:00 AM


Salam semua...
Dah sarapan ke belum? jom makan capati,hahahaha, pg ni Lin dn 3org kawan lg kuar makan kt Habib Corner, dekat je dgn uma Lin, masih dalam area Bukit Indah, tp hajat si Mak Buyung,Yati nak mkn capati x kesampaian, sbb restoran tu capati ada ptg jek, so kita org mkn toseii, roti telur, mee greng mamak, nasi lemak, telur pindang, manyakkk nyeeee...hehehehehe.
Habib Corner ni restoran baru, tp oke la boleh la layannnn..harga pun mana2 sama jek kan...aduii perut dh konyang pusat tersembul, apalagi sampai je uma, dok terlentang terbaring, lepak, ni pun kwn2 belom balik lg ni...relax semua kt sini....hehehehehe



P/S: Camne le nk diet ni..makan, makan dan makan lagi...uwaaaaaaaa..


You Might Also Like

2 Orang Komen

  1. model baju hijau yg sungguh menawan.. :p

    ReplyDelete
  2. Ehm...Arief lapar nih,Sislin....he..he..

    ReplyDelete

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.