Friday, May 22, 2009

Aku Pinky????


Salam semua...
Jangan tukar siaran, ini bukan kesilapan teknikal, mmg Lin tu le, cuma tkr stail ala2 'Pinky Girl' gitu..eeeee sesuai ke? ada nmpk ala2 sweet 17teen ke?wakakakakah..
Saje je kasi upload gmbr dlm suasana moody pink, tp itu tidak le bermakna Lin beralih arah, no no no no, Lin tetap dgn Purple ok?..jgn mareeee..
Macam org x betul je amik gambar sendiri td, hahahaha, dok senyum2 kambing dlm kete tu td, nasib le ada 'Aril' & 'Thye' tu dok bg mood..hahahahaha..


P/S: Ermm dh x de keje le ni, kluar masuk gambar sendri...'ada aku kisah'..keh3x

3 comments:

  1. sweet nyer linn...!!
    hikhikk..

    ReplyDelete
  2. kak..
    apaki bj ape pun cantek..
    sweet gitu...:)

    ReplyDelete
  3. 2 kali tengok dah macam pink panther dah.. wa ka ka... cuma takder ekor jer.. larikkk!!

    ReplyDelete

Makluman .
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita harian Sis, Family, Kawan-kawan dan juga resepi masakan. Dan juga ada sesetengah entry tu Sis Copy dan Paste dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Sis izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com