Aku Pinky????


Salam semua...
Jangan tukar siaran, ini bukan kesilapan teknikal, mmg Lin tu le, cuma tkr stail ala2 'Pinky Girl' gitu..eeeee sesuai ke? ada nmpk ala2 sweet 17teen ke?wakakakakah..
Saje je kasi upload gmbr dlm suasana moody pink, tp itu tidak le bermakna Lin beralih arah, no no no no, Lin tetap dgn Purple ok?..jgn mareeee..
Macam org x betul je amik gambar sendiri td, hahahaha, dok senyum2 kambing dlm kete tu td, nasib le ada 'Aril' & 'Thye' tu dok bg mood..hahahahaha..


P/S: Ermm dh x de keje le ni, kluar masuk gambar sendri...'ada aku kisah'..keh3x

3 comments:

  1. sweet nyer linn...!!
    hikhikk..

    ReplyDelete
  2. kak..
    apaki bj ape pun cantek..
    sweet gitu...:)

    ReplyDelete
  3. 2 kali tengok dah macam pink panther dah.. wa ka ka... cuma takder ekor jer.. larikkk!!

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..