Wednesday, May 13, 2009

Amacam? Cantik Tak?


Salam semua...
Hari ni mood dh ada, emosi pun ok sikit, so rajin lak nak kemas2 rumah kan, teringat lak hrtu Shai blk dr Kuching,Sarawak, ada bg buahtangan 'Kain Pua' ni..rumah Lin mmg ada gantung Kain Pua tu, so sesi bertukar2 bersalin2 plk le ok, dh lama sngt dh guna yg tu, yg dulu Lin nye color merah, so skrg.....



tadaaaaa....color biru, cantik x? cantik kan? pandai tuan yg membeli tu kan?...
Thankx Shai...muga bertmbah2 murah rezki lagi, so boleh terbang2 ke sana ke sini, dan bwk buah tangan lagi..hehehehehe...
Org berbudi, kita berbahasa...
Org memberi, kita merasa....


P/S: Last skli Lin ke Sarawak 4thn lepas...terasa memanggil2 je ingin kesana lagi..huhuhu.


7 comments:

  1. wah bestnya kak..yan pun nak gak..ehehe

    ReplyDelete
  2. memang cantik... dapat pulak yang orang kasi, memang betul2 cantik!

    ReplyDelete
  3. semoga shai murah rezki.. ermm.. terharu sanggup belikan juga utk kami semua.. aduhai.. terharu ler dapt kawan2 semua baik macam ni..

    ReplyDelete
  4. sis lin,nnt g s'wak belikan tuk sy gak ye...siap2 dah order!

    ReplyDelete
  5. uihhh...cantikknye..nak satu boleh?

    ReplyDelete

Penafian :
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita Saya, family Saya, kawan Saya dan juga resepi masakan Saya. Dan juga ada sesetengah entry tu Saya C&P dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Saya izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Saya disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988..
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com