Monday, May 25, 2009

Arghh Panaz & Pedas!!

Salam semua...
Arghhh panazz betul la hrni, mcm nak pecah otak di btnye, itu la ujian dr Illahi di duniawi ni..aduiiii.. So dek kerana panazzz, nk bt apa pun berasap berpeluh semua area, di jd kan cite malas, Lin hntar cuci si Aril ku ini ke car wash, cuci kedai je le, x larat nk lawan had panazzz tu, klu hntar kedai tu oke la, x pe, tukang cuci tu mmg dh alah bisa tegal biase, cr makan kan, nasib gak ada bumbung tu, x la panazzz sngt derang tu, berkilat betul dh tu kan, oke la skli cuci rm10, kan?


Ermmm malam ni lak panazzzz pedaasss membara, Lin bru siap masak asam pedas ikan parang bersama belimbing buluh, fuuuhh terpedas sangat lak, nsb ank2 oke, jnji asam pedas, tp Lin campur ikan tenggiri, sbb anak2 x mkn ikan parang, kan byk tulang..hehehehe..
Ok le, cukup le takat ni, nk mandi dulu bt kali ke-4..panazzzz pedasssss aduyaiiii...



P/S: Hrni macam2 hal, mana yg 'auta' mana yg 'fakta'..tipah tertipu!!!! aku pongggg...


7 comments:

  1. Asam pedas ikan parang tu pun nampak pedass sangat. :)

    ReplyDelete
  2. Wah... sodap jugak...
    he..he.. nanti mintak resepi plak kat sis. lin.

    ReplyDelete
  3. mak aih...akak ni asyik masak best2 je ek. heheheh... peminat aril ye?

    ReplyDelete
  4. lapor la pulak...
    dugaan dugaan...

    ReplyDelete
  5. kat sini pun sama gak boleh tahan panas... tapi sib baik 2 3 hari ni ada gak sejuknya...

    ReplyDelete
  6. asek kene tipah tertipu je ek.. lepas ni kompem yg real punye.. hehe.. nantikan kejutannye..

    ReplyDelete
  7. eeeeeeeee lin! knapa murah sgt?
    kat sini rm 12 tau (luar dlm) :)

    ReplyDelete

Makluman .
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita harian Sis, Family, Kawan-kawan dan juga resepi masakan. Dan juga ada sesetengah entry tu Sis Copy dan Paste dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Sis izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com