Saturday, May 02, 2009

Award Yg Tertunggak..



Salam semua...
Haraf maaf di ampun kepada tuan punye award kerana lambat tuan punye blog ini nk en3 kan,keh3...harap jgn berkecil hati dan serik lagi nk bg lagi,he3x..
Iye la kadang2 tu sampai x de idea nk bt en3, kadang2 tu sampai x de mood nk on9, tp apakan daya seorang blogger yg tegar harus le jgk bt sesuatu utk memenuhi kehendak pembaca blog kita kan...seronok kalau byk cite nk di kongsi, tp seronok gak kalau baca cite org lain pulak..hehehehe.
Ok award yg atas tu dtg dr Miss Hazzy-Superb, cewahhh..sori le Hazzy, Sis bt ni pun autoupdate, sbb takut terlupa, hrni Sabtu nk kluar gi uma mak, malam ada Yassin lak, so bz sikit...Thankx ye Hazzy..muah3x...
Yang award bawah tu dtg dr D@us.Via.My..sapa x kenal dia, dh ramai yg kenal dia ni kan, blog dia mcm2 ada utk tutorial ada, info ada, x caya? korang tgk le sndri...Thankx ye D@us, ingat gak kt Sis ni ye..-hugs-
Mari kita minum dulu!!!....



P/S:*Offline bt siang hrni, kalau free mlm nnti Lin On ok!!


1 comment:

  1. oh gi kenduri di rumah mak ya malam ni.. ermm fames sis lin kit ni.. byk dpt awaard.. kasawari satu pun tak dpt.. he he

    nanti abg balik bawk ikan.. roger2 ek. he he

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..