Tuesday, May 26, 2009

Bakul Kelambu





Salam semua...
Harini mmg bz di luar aje, dok on9 pun kjp2 jek, lepas amik Naz & Amat dlm kul 2pm, Lin kuar gi Sgpore sat ada urusan, hari hujan lak tu, so mmg le jln ada sikit jem, Lin x kemana cuma gi Woodland's aje, biase le klu dh jln sorg2 tu, belek sana belek sini, skli terpandang dgn satu brg ni, ermm cuba korang tgk, cantik kan? bakul anyam tu, tp berkenan sangat dgn penutup dia tu, dh mcm kelambu skli pandang,hehehehehe
So apa lagi, rembat le brg 3set mcm2 color, ala x le mahal nye, 1 set cuma $10 je, kira2 duit kita dlm rm20 le gitu...cr color purple, sedihh betul, x de pulak la..aiyooo nyonya, lain kali amik itu color byk2 la woooo...


P/S: Anak Lin si Yana kata, bt letak anak kucing tido,hahahahahahaha



15 comments:

  1. cantik la kak lin.. norish pun berkenan la tgk.. kat sini mesti tak ada kan.. atau pun belum jumpa lagi..

    ReplyDelete
  2. diazepam for dogs diazepam 5 mg y embarazo - is diazepam for dogs the same as for humans

    ReplyDelete
  3. where to buy xanax online xanax for separation anxiety in dogs - xanax withdrawal is hell

    ReplyDelete
  4. buy diazepam diazepam metabolites - use of diazepam for dogs

    ReplyDelete
  5. lorazepam without prescription ativan etoh withdrawal - ativan withdrawal percocet

    ReplyDelete
  6. order valium no prescription valium effects birth control - valium online with mastercard

    ReplyDelete
  7. cheap diazepam diazepam dosage opiate withdrawal - buy valium online usa fast delivery

    ReplyDelete
  8. soma buy aura soma bottles london - carisoprodol d 31

    ReplyDelete
  9. buy somas soma todos medos legendado online - buy soma canadian pharmacy

    ReplyDelete
  10. soma cheap soma 12 panel drug screen - order somatropin uk

    ReplyDelete
  11. ambien on line ambien side effects heartburn - ambien pharmacy review

    ReplyDelete
  12. order valium online image of valium pill - do valium 10mg look like

    ReplyDelete
  13. ambien pill ambien 10mg cut in half - ambien cr cost

    ReplyDelete
  14. ambien cheap ambien overdose icd 9 - ambien drug interactions benedryl

    ReplyDelete
  15. buy valium online valium 10 mg vs xanax - valium online uk order

    ReplyDelete

Penafian :
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita Saya, family Saya, kawan Saya dan juga resepi masakan Saya. Dan juga ada sesetengah entry tu Saya C&P dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Saya izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Saya disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988..
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com