Cool Pad Notebook..

5/26/2009 11:05:00 PM



Salam semua...
Td ptg lepas aje balik dr Sgpore, Lin balik amik Naz & Amat gi Kipmart Tampoi, ada niat yg nk di cr ke sana,hehehehe...so cr punya cr dpt jgk akhirnye, ala semua orang agknye dh tau dah, mgkin semua orang pun dh pakai dh, so x yah le nak cite panjang2 ek....
Bg yg x tau lg, tu ada nampak itu color biru? hehehe Lin beli Cool Pad Notebook, ye la 12jam dok tenet je, panazz wooo, jd kena le belikan dia kipas angin..hahahahaha..so lps ni x le panass muntut dia...cumaaaaaa...nape x de color pepel ek?..klu x lg la cantikkk kan?...
Lg 1 niat dh dpt beli itu celcom broadband prepaid, so cuma nk beli itu modem atau guna Hp je la nk masukkn sim card, dh ada sok, lps ni leh la skodeng blog kt dalam kete,hahahahaha


P/S: Ingatkan kita je tau panasss cr kipas, laptop ni pun tau gak mintak di kipasss...hehehehehe


You Might Also Like

5 Orang Komen

  1. teringin gak nak beli cooling notebook niii

    ReplyDelete
  2. sama la cooling pad kite..hehehe..

    nak jakun gak ngan sis lin (",)

    ReplyDelete
  3. macam kapal angkasa pun ada

    ReplyDelete
  4. Kalau nak lagi sejuk.... buka komputer kat dalam peti ais.

    Kalau dok dalam bilik beraircond atau berkipas , coling pad ini diperlukan.

    ReplyDelete
  5. setuju dgn toknabe..tp lebih advanced kalo lin dgn komputer skali masuk dlm esbox.. :p

    ReplyDelete

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.