Hahaha..alahaii Amat..

5/19/2009 09:10:00 AM


Salam semua...
Hahahahaha, mmg lawak giler smlm, terkejut pun ye di btnye Lin, mana x smlm dok cr Hp Lin, ntah mana hilang, skli berbunyi lak, tup tup bkk je, ternmpk gmbr ni kt hp wallpaper, naik pecah perut gelak dgn anak2 semua, ni keje sapa lg, kalau bukan si anak Lin,Amat tu, topi ni sebenarnye ayah dia punye, beli masa gi GPjoran hrtu, elok gak ni, tutup muka & leher dr cuaca panas...
Dia ni suke bt aksi yg bukan2, mcm2 yg di snap nye gmbr tu, yg ni dia sruh kakak dia,Naz tgkap kan, sbb smlm uma mcm kapal sayur, semua ada ptg smlm, sbb Sek pg jek, ada sambutan Hari Guru, macam2 hadiah anak2 bawak, anak yg besar2 tu x le bwk hadiah, malu le, cuma bwk kad jek, yg Amat ni pulak, kalau nk bg hadiah dgn cikgu pompuan je, dia kate cikgu pompuan baik, suke kt dia..adehhhhhh..


P/S:O Cik Mat Gebu, ko nk x topi ni? bt pakai rompak uma mak aku nnti..hahahaha.
*kes ni aku & cik Mat Gebu je yg tau*

You Might Also Like

3 Orang Komen

  1. Mcm Ninja.... sapa2 yg reti memancing tu mesti ada topi mcm ni satu. saya punya ntah dok kat mana dah.... dah lama pencen mancing ni.

    ReplyDelete
  2. hiksss....dah mcm bandauan nak ke tali gantung ajer tuh...huhuhu
    kelakar lak si amat nih ye

    ReplyDelete

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.