Hari2 Nak Kena Jerit!..

5/28/2009 11:50:00 AM




Salam semua....
'Amat!! angkat baju tu masuk bakul'...'Amat!! salin baju tu cepat!'..aduiiii
Itu le dialog Lin hr2 waktu balik sek, hari2 nk kena jerit dgn itu bujang sorg tu, hr2 dia bkk baju main campak jek, hr2 dok lepak tgk tv x salin baju, dulu ada bibik boleh le main kutip, ini makin mnjd2 lak dia bt keje, alasannye,penat!, balik je Sek.Keb terus bukak baju campak, nnti balik Sek.Agama ptg lak x reti2 nk salin baju, kang dh nak gi tuisyen ptg, bru le dia salin, bukannye apa, naik kotor hitam baju tu dia lanyak..aduiiii
Ntah le kot2 anak Lin je kot cmtu, maklum la bujang sorg, manja sikit, ke mmg anak bujang ni malas ek?..ermmmm



P/S: Nasib anak lelaki tu, kalau yg pompuan bt cmtu, alamat...'lu fikir le sendiri'...hahahahaha.

You Might Also Like

4 Orang Komen

  1. anak bujang mmg mls
    hehe..
    same like my brothers
    hari2 nk kene jerit jer.
    haih ~
    me as sis pown tensen
    ape lg my mum
    ;)

    ReplyDelete
  2. hahha. cumel. mmg perangai dak2 kecik balik sekolah

    ReplyDelete
  3. haha. main campak jek. mmg malas tu :P lain kali sdiakan bakul kt ruang tamu terus :) haha. nk campak kt bakul dlm bilik tu, jauh la mak. citer kt tb tu best sgt! x leh nk gerak dh tau. haha

    ReplyDelete
  4. saye seorang anak bujang yang baik.. serius ni.. sudilah kak long menerime saye seadenye..

    ReplyDelete

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.