Thursday, May 28, 2009

Hari2 Nak Kena Jerit!..




Salam semua....
'Amat!! angkat baju tu masuk bakul'...'Amat!! salin baju tu cepat!'..aduiiii
Itu le dialog Lin hr2 waktu balik sek, hari2 nk kena jerit dgn itu bujang sorg tu, hr2 dia bkk baju main campak jek, hr2 dok lepak tgk tv x salin baju, dulu ada bibik boleh le main kutip, ini makin mnjd2 lak dia bt keje, alasannye,penat!, balik je Sek.Keb terus bukak baju campak, nnti balik Sek.Agama ptg lak x reti2 nk salin baju, kang dh nak gi tuisyen ptg, bru le dia salin, bukannye apa, naik kotor hitam baju tu dia lanyak..aduiiii
Ntah le kot2 anak Lin je kot cmtu, maklum la bujang sorg, manja sikit, ke mmg anak bujang ni malas ek?..ermmmm



P/S: Nasib anak lelaki tu, kalau yg pompuan bt cmtu, alamat...'lu fikir le sendiri'...hahahahaha.

4 comments:

  1. anak bujang mmg mls
    hehe..
    same like my brothers
    hari2 nk kene jerit jer.
    haih ~
    me as sis pown tensen
    ape lg my mum
    ;)

    ReplyDelete
  2. hahha. cumel. mmg perangai dak2 kecik balik sekolah

    ReplyDelete
  3. haha. main campak jek. mmg malas tu :P lain kali sdiakan bakul kt ruang tamu terus :) haha. nk campak kt bakul dlm bilik tu, jauh la mak. citer kt tb tu best sgt! x leh nk gerak dh tau. haha

    ReplyDelete
  4. saye seorang anak bujang yang baik.. serius ni.. sudilah kak long menerime saye seadenye..

    ReplyDelete

Penafian :
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita Saya, family Saya, kawan Saya dan juga resepi masakan Saya. Dan juga ada sesetengah entry tu Saya C&P dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Saya izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Saya disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988..
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com