Kaki Kritik Kawin!

5/23/2009 11:18:00 PM


Salam semua....
'Selamat Pengantin Baru bt Adlin & Emelda'
Semuga kekal bahagia ke anak cucu..Amin..
Ermmm..Tgk 3K tu tajuk!! hebat sehhh!! sapa x kenal si A&A tu..kira2 dh sama standard dgn Poul Moss tu dh, kalau komen dia, menanah telinga beb dengar tp kalau dia puji, dok sengih sampai ke telinga korang, so hrni selamat la di ijab kabul mereka berdua, x dpt Lin bayangkan mcm ne rupe senyuman dn keletah dia ats pelamin, ye le dia tu x leh cover line kalau bt lawak kan?..ni lagi le jumpa ramai org jumpa ramai peminat, kang ada je aksi2 terlampau dia kang,hahahahaha.
Ok le, esok korang baca je le kt paper ke majalah sendri, korang br le en3 sendiri, ni pun Lin tangkap muat gambar kt blog kawan tu..hahahaha..



P/S: Mesti si Akim AF7 tu bt konsert 'free' kt keje kawin Adlin tu..hahahahaha


You Might Also Like

2 Orang Komen

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.