Saturday, May 30, 2009

Kisah Hari Ini...


Salam semua...
Hari ini mmg banyak agenda, bukan kata urus anak2 je, urus rumah tangga jgk, mana nk gi amik report sek anak, tggu anak taekwondo, pastu gi belanja dapur lak, pastu dok keje kan kt rumah lak, waduhhh itu le tanggungjawab yg hari2 mesti di sudahkan...
Pg2 lagi hrni Lin dh kuar, sebelum gi dok sarapan dulu dgn Midah, pastu terus ke sek Amat tu, amik report book dia, keputusan? ok le memuaskan setakat ni, boleh cuba dan cuba lagi...


Selesai aje tu, Amat teruskan perjuangan dia ke seisi latihan taekwondo dia, hrni ada ujian yellow belt bg abdk2 baru, so yg green belt tu dok tengok dn perbaiki skill, lepas dh siap ujian tu, bru le semua tunjukkn kehandalan masing2, semua dh teror, klu fight tu dh tahap x ingat kawan dh, di hanyak nye betul2, sampai berdarah mulut kawan tu di kejekan dgn Amat,hehehehe
Ptg Lin kluar belanja brg dapor, beli le stok utk cuti sekolah ni,tau2 aje le cuti semua ada rumah,
mkan tido, makan tido le gamaknye....ermmm


P/S: 2minggu ni cuti..x de palan apa pun,ada sapa2 nk belanja holiday? hahahahaha


No comments:

Post a Comment

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..