Saturday, May 30, 2009

Kisah Hari Ini...


Salam semua...
Hari ini mmg banyak agenda, bukan kata urus anak2 je, urus rumah tangga jgk, mana nk gi amik report sek anak, tggu anak taekwondo, pastu gi belanja dapur lak, pastu dok keje kan kt rumah lak, waduhhh itu le tanggungjawab yg hari2 mesti di sudahkan...
Pg2 lagi hrni Lin dh kuar, sebelum gi dok sarapan dulu dgn Midah, pastu terus ke sek Amat tu, amik report book dia, keputusan? ok le memuaskan setakat ni, boleh cuba dan cuba lagi...


Selesai aje tu, Amat teruskan perjuangan dia ke seisi latihan taekwondo dia, hrni ada ujian yellow belt bg abdk2 baru, so yg green belt tu dok tengok dn perbaiki skill, lepas dh siap ujian tu, bru le semua tunjukkn kehandalan masing2, semua dh teror, klu fight tu dh tahap x ingat kawan dh, di hanyak nye betul2, sampai berdarah mulut kawan tu di kejekan dgn Amat,hehehehe
Ptg Lin kluar belanja brg dapor, beli le stok utk cuti sekolah ni,tau2 aje le cuti semua ada rumah,
mkan tido, makan tido le gamaknye....ermmm


P/S: 2minggu ni cuti..x de palan apa pun,ada sapa2 nk belanja holiday? hahahahaha


0 Orang Komen:

Post a Comment

Penafian :
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita Saya, family Saya, kawan Saya dan juga resepi masakan Saya. Dan juga ada sesetengah entry tu Saya C&P dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Saya izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Saya disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988..
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com