Saturday, May 23, 2009

Patut Le Sakit Kepala..


Salam semua...
Adehhh..dr smlm mlm sampai le pg td, dok sakit kepala, rupenye seketul jerawat dok tumpang duduk kt muka ni, eeee sakit nye le kan?, nk kata bisul x jgk, mmg jerawat batu le ni, kira jerawat yg dh x de tempat nk menumpang, nasib gak kt situ leh le cover2 sikit, klu btnye kt tgh2 hidung, mau dok mcm clown besar nye kan?..hahahahaha
Tp kan, ni ada le petua org tua2, kalau dngr tu mmg le kotok jijik, tp itu le yg Lin amalkan kalau tumbuh jerawat, hehehe apa? sapu taik hidung! iyeeee x caya ke? cuba le nnti, kalau nk lebih mujarab, mai sini Lin guna taik hidung Lin..wakakakakakah.
Tp ni mlm ni, dh kecut dh jerawat tu, ha kan mujarab tu kan...chaiyokkk.


P/S: Korang kalau dh sapu taik hidung tu, jgn lupa basuh muka lak! hahahahaha.

33 comments:

  1. hahahah sempoi gak petua tu.. klu ada tiak idung yg cair2 lagi mujarab kot hahaha...

    ReplyDelete
  2. ambien cr 10 mg ambien weed - ambien drug dose

    ReplyDelete
  3. ativan medication ativan side effects infants - purchase ativan online canada

    ReplyDelete
  4. buy zolpidem ambien vs. generic zolpidem - zolpidem tartrate street price

    ReplyDelete
  5. buy xanax online xanax dosage social anxiety - buy xanax online united states

    ReplyDelete
  6. buy xanax online overnight delivery xanax pill form - white round pill generic xanax

    ReplyDelete
  7. ativan sale bipolar ativan overdose - lorazepam 1 mg tab

    ReplyDelete
  8. generic valium generic valium brands - generic valium pink

    ReplyDelete
  9. cheap diazepam online diazepam side effects heart - buy generic diazepam

    ReplyDelete
  10. xanax mg will prescription xanax show up drug test - xanax withdrawal symptoms timeline

    ReplyDelete
  11. buy valium in canada buy valium online prescription - how much does valium cost on the street

    ReplyDelete
  12. can i buy xanax online xanax order online no prescription - best website buy xanax online

    ReplyDelete
  13. generic ativan online buy ativan online pharmacy - ativan to sleep

    ReplyDelete
  14. buy diazepam diazepam yellow 5 - diazepam how supplied

    ReplyDelete
  15. ativan price ativan side effects kidneys - ativan 2mg side effects

    ReplyDelete
  16. buy diazepam buy diazepam online+paypal - diazepam xanax dosage

    ReplyDelete
  17. order ativan how quickly does ativan work - ativan muscle relaxant dosage

    ReplyDelete
  18. xanax without prescription xanax drug profile - generic xanax blue

    ReplyDelete
  19. lorazepam 1mg lorazepam ratio 1mg - ativan withdrawal and muscle aches

    ReplyDelete
  20. xanax 1mg xanax and high blood pressure - xanax 039

    ReplyDelete
  21. ordering ambien online ambien side effects anxiety - ambien cr 6.25 price

    ReplyDelete
  22. buy soma online buy soma online next day delivery - carisoprodol generic name

    ReplyDelete
  23. buy generic soma somanabolic muscle maximizer is fake - can you overdose carisoprodol

    ReplyDelete
  24. ambien zolpidem 80mg ambien - ambien 479

    ReplyDelete
  25. buy cheap soma soma 10 panel drug test - soma carisoprodol side effects

    ReplyDelete
  26. buy carisoprodol online generic soma capsules - soma online reviews

    ReplyDelete
  27. buy valium online 5mg valium too much - valium manic depression

    ReplyDelete
  28. buy soma online carisoprodol 350 mg shelf life - carisoprodol aspirin

    ReplyDelete
  29. buy valium online buy valium online new zealand - valium 5mg dosage

    ReplyDelete
  30. buy soma online somanabolic muscle maximizer user reviews - soma drug warnings

    ReplyDelete
  31. ambien sleep medication price for generic ambien - cheapest generic ambien online

    ReplyDelete
  32. valium no rx buy valium online c.o.d - get valium anxiety

    ReplyDelete

Penafian :
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita Saya, family Saya, kawan Saya dan juga resepi masakan Saya. Dan juga ada sesetengah entry tu Saya C&P dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Saya izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Saya disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988..
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com