Peminat Misteri?

5/21/2009 05:31:00 PM


Salam semua...
Peminat misteri? sapa? Ha itu le persoalannye bila ptg td Intan call Lin, dia kate ada tetamu kt uma dia, tetamu dia tu nk berkenalan dgn Lin, dia kenal Sis-Lin, dia suke baca blog Lin, ishhh sape le tu, Intan kate dr Mutiara Rini, so Lin ajak le dtg ke rumah, sbb dia nk sngat jumpa dgn Lin, adehh malunye, x sangka lak ada peminat dlm diam..hahahaha.
Nama nye Ida, dia x de blog lagi, tgh belajar2 le tu dgn Intan,he3x..sebenarnye dgn Intan ni pun dia bru 1st time jumpa, dia dtg nk amik kek yg dia order dgn Intan, tp derang berdua ni selalu berbalas email dgn YM, Lin lak mmg x kenal, tu yg dok terpinga2 tertanye2 tu td..
So apalagi klu dh jumpa, kitaorg borak2 kosong dan berisi ler,hahahaha..terima kasih le kt Intan bwk Ida tu ke rumah Lin, dn jutaan terima kasih la kt Ida sudi nk berkenalan dn berkunjung kerumah Lin, ishh mmg teruja le ada org minat kt kita..hahahaha..
*cepat2 Ida bt blog,leh kita chatting,dftr chatbox guna msjbox yek..muahaha.


P/S: Ada ke lg yg minat? hahaha,selaku merangkap Aril ni...wakakakakah..


5 Comments

  1. hihihi.. mmg terperanjat dan teruja Lin tadi bila diberitahu ada peminat nak jumpa.. Ni lom masuk AF dah ada peminat..Kalau masuk AF, tak taulah berpuluh ribu peminat serang rumah Lin..

    ReplyDelete
  2. akak ni suke bergambar ye....:)
    bgs2....
    bgsle ade peminat...
    die admire tu..
    hehe

    ReplyDelete
  3. wah! sis lin dh mcm celebrity la... fewiiiiiiiiit!
    heheeheheh :D

    ReplyDelete
  4. wah dah ada peminat la.. ermm femes sis lin kita ni... pasti lepas ni akan ada fan club.. SIS LIN FAN CLUB.. kasawari presidentnya.. ha ha

    ReplyDelete
  5. Wow!!! dasyat sis ni ade peminat sendiri....tp sonok gak lyn cite2 sis terutama psl tmn mini & hasil buah mangaa tu meleleh bila tgk ni adeeeh....bila leh nak rasa tu...?? hehehe

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com