Promote Lagi!!!

5/22/2009 12:22:00 PM


Salam semua...
Mari! mari! lihat itu baju bukan lihat aku..hahahahaha
Sudah mesti korang tgk Lin bru nk tgk baju tu kan?ckp? betul x? hehehehehe..
Ye klu dh ramai tau, mmg dh tau, itu baju dr mana, dan sapa tuan punye kedai,kan?
Bagi yg x tau lagi, mai sini Lin kasi habaq naaa...tuan punye ini kedai jual baju online, sapa2 yg nk beli dn order klik sini tp bkn nk berkenalan ye, sbb tuan punye kedai dh ada yg tggu..hahahahaha..
An O An, mai sini tgk, Lin dh posing sama itu baju, An yg suruh posing ni bt en3 sbb dia kate ramai pelanggan nk tgk sz, agknye dh jemu kot tgk tuan punye kedai posing..muahahahaha, jgn marah An, kang Lin majuk kang....wakakakah..adehhh sakit pusat le dok gelak...
*sori le gmbr x terang,maklum le Hp camera


P/S: Kalu semua baju Lin nk posing, mau kang itu incometax(LHDN) dtg serang..hahahaha


You Might Also Like

7 Orang Komen

  1. trima kaseh lin sbb wt entry neh..! sukaaaaa!!!!! ;)

    ReplyDelete
  2. cantekk baju n tuannye skali.hek

    ReplyDelete
  3. sape la yang dapat upah tolong amikkan gambar tu.. hehehe

    ReplyDelete
  4. pergh boleh la jadi model nih...

    ada sikit2 ciri2 dia... :D

    ReplyDelete
  5. makin lawa sis kita ni.. ermmm.. ada anak perempuan tak ha ha..

    p/s; ni tengah bertapa kat gunung ledang ni.. ha ha

    ReplyDelete
  6. Fuiyoo.. Cam Model Sabon Mandi Cap Ayamlah Kak.. Eheheh..

    ReplyDelete

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.