Wednesday, May 06, 2009

Putih VS Purple..



Salam semua...
Haraf maaf ye, jgn meluat jgn gelak2, ini en3 utk diri sendri jek..hahahaha.
Pelik pulak nape le purple jd biru tu ek, bantal leher tu smlm hubby belikan, dia gi Jusco so Lin kirim le kt dia, suruh carikn color purple, dpt pulak tu,keh3x..yg sandar belakang tu pun hubby belikan jgk, utk relax2 katenye, x le tegang urat belakang katenye, iyolah tu Yang oii...dh tua yek aku ni..hehehehe.
Dan yg potpuri gantung tu, hadiah dr Shai hrtu, mcm tau2 jek kan ada kete baru, dia boleh bg lak color purple..hehehe, thankx Shai, minggu ni leh le naik Si Putih Aril ni ek..muahahaha.
Lepas ni nak cr tempat tisu gantung color purple lak, puas cr x jumpa....x pe2..byk2 bersabo ye Cik Lin....hehehehe, tggu pewangi kete tu abs, nk tukar lavender lak, purple jgk kan?...jgn mare!! hahaha.


P/S: Kalau la approve, abs semua aku tukar cat kete tu purple tau!!.....


9 comments:

  1. akak giler purple yerk..hiksss chantekkkk....lavender mmg wangi lahh kak..sayer pon suker..

    ReplyDelete
  2. ingat kot dah ada seputih salju lupa si purple dah..

    ReplyDelete
  3. teringin juga nak pakai kereta baru. Tapi tunggu duit cukup hasil jual budu dulu. heheheh

    ReplyDelete
  4. oh minat purple ye sis nih....:)kalu saya semua nak green kaler kak....ahakss

    ReplyDelete
  5. Salam sis sori bz sikit sekarang tu yg lame tak nampak tu hehe.. Sis nk tanye sikit boleh... Sis tau tak kat mane kilang or pengedar tepung gandum kat selangor ni?

    ReplyDelete
  6. nk purple jgkk...
    boh la pink ke?
    ijo ke?
    merah ke?
    hiks!

    ReplyDelete
  7. nanti kasawari kasi telur ek. leh gantung telur kasawari kat si putih ni.. he he..

    ReplyDelete
  8. amboii.. keke. nsb ler kereta x cat kaler purple. hahaha

    ReplyDelete
  9. wah...seronok betul org tu menghias kereta baru..yer la kereta baru kena jaga elok2 ye tak.

    ReplyDelete

Makluman .
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita harian Sis, Family, Kawan-kawan dan juga resepi masakan. Dan juga ada sesetengah entry tu Sis Copy dan Paste dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Sis izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com