Wednesday, May 27, 2009

Rabakkk Sehhhh...aduiiii





Salam semua....
Woii woii apa tu yg rabak??? aduii korang ni pun, baca le dulu baru nk bt spekulasi rabak tu,hahahahaha...Rabak macam rabak, tp smlm mlm, poket Lin yg rabak,huwaaaaaaaa...dr ptg kluar makan, soping, makan, soping, bila mau sedar diri ni weiiiiii...kekekekekeh..
Ermmm ala x pe la, utk menceriakan anak2 x kisah la, janji derang hepi dan gumbira kan? tang makan2 ni no hal la, murah rezki tau kalau belanja makan,kan???..
Bukannye selalu pun, x sebulan sekali je time gaji mkan besar2 sikit, dok melayan le permintaan order dr anak2, smlm derang nk makan kt Sazzling Stone lagi, mana lg paling dekat, Jusco Bukit Indah aje la, dulu dh skli gi sana makan bwk anak2, kali ni kali ke-2 Lin bawak makan lagi kt sana, anak2 suke chicken chop dia, sedap...boleh la layan berbaloi dgn hegenye..uhuk uhuk...
Yang si Amat tu dh x ingat makan dh, dok asyik dgn PsP dia, maklum la bru je download game baru, makan pun ala sakit jiwa si Yana tu dok melayan...anak anak...ermmmm.



P/S: Ammar & Aiman nnti dtg main game PsP baru Amat yek..Fifa09 pun dh ada....hehehehe


1 comment:

  1. salam kak,

    seronok kan bawa anak2 gi kuar shopping pastu gi mkn2..tang sizzling tu mmg best..yan ngan hubby mmg penggemar sizzling..hehe

    ReplyDelete

Makluman .
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita harian Sis, Family, Kawan-kawan dan juga resepi masakan. Dan juga ada sesetengah entry tu Sis Copy dan Paste dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Sis izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com