Friday, May 15, 2009

Sana Sini Cari Soto..






Salam semua...
Wakakakah...ampunn mak buyung, gambar nganga mulut tu TERmasuk dlm en3 ni...alahai..
Smlm ada la request dr kawan2 ni yg bertanye, 'bila nk bwk jln2 kete baru?' siap sound Lin, 'ko belanje ek?' no hal le, takat makan jek..so derang ajak gi sarapan hari ni, tp skli kitaorang gi jauh nun kt Tmn Dahlia, area Kempas sana, ye la klu setakat gi Jusco tu, nk test pebende nye naik kete tu,hahahaha..so menu kita org pg td mee hoon power, fuhhh mmg power giler, byk lak tu melambak 1 mgkuk, sambal dia pun x pedas sngat, leh layan bersudu2 td...
Apalagi kitaorg makan sampai berpeluh2 kepanasan kt situ, maklum le, kedai nye bkn sebuah tp berhimpit2 dgn kedai2 makan lain, sampai kan si Yati tu dgn Aida dh x sabau nk makan, kita dok amik gambar jek..hahahaha..ermm lepas ni makan kt ne lg ek?..kasi roger2 oke!...Aril si putih sedia menanti dn tertggu..hehehehehe.


P/S: Pg td kene bwk kete slow2 jek, almaklum le, semua penumpang Lin pg td tu, 'Mak Buyung'..keh3x

5 comments:

  1. esk2 bwk an jejalan plak yerk! keke

    ReplyDelete
  2. wah jauh tu gi makan soto tu kat taman dahlia ermmm.. kat area mana ek..

    ReplyDelete
  3. sebut aje, soto,mee bandung,rojak,apa2 lah...sebut jer makanan apa pun, mmg tak tolak..janji halal. jom join geng kuat makan.

    ReplyDelete
  4. banyak juga dengar berkenaan dengan soto ayam ...soto daging ade orang buat ker

    ReplyDelete

Penafian :
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita Saya, family Saya, kawan Saya dan juga resepi masakan Saya. Dan juga ada sesetengah entry tu Saya C&P dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Saya izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Saya disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988..
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com