Sana Sini Cari Soto..

5/15/2009 05:50:00 PM






Salam semua...
Wakakakah...ampunn mak buyung, gambar nganga mulut tu TERmasuk dlm en3 ni...alahai..
Smlm ada la request dr kawan2 ni yg bertanye, 'bila nk bwk jln2 kete baru?' siap sound Lin, 'ko belanje ek?' no hal le, takat makan jek..so derang ajak gi sarapan hari ni, tp skli kitaorang gi jauh nun kt Tmn Dahlia, area Kempas sana, ye la klu setakat gi Jusco tu, nk test pebende nye naik kete tu,hahahaha..so menu kita org pg td mee hoon power, fuhhh mmg power giler, byk lak tu melambak 1 mgkuk, sambal dia pun x pedas sngat, leh layan bersudu2 td...
Apalagi kitaorg makan sampai berpeluh2 kepanasan kt situ, maklum le, kedai nye bkn sebuah tp berhimpit2 dgn kedai2 makan lain, sampai kan si Yati tu dgn Aida dh x sabau nk makan, kita dok amik gambar jek..hahahaha..ermm lepas ni makan kt ne lg ek?..kasi roger2 oke!...Aril si putih sedia menanti dn tertggu..hehehehehe.


P/S: Pg td kene bwk kete slow2 jek, almaklum le, semua penumpang Lin pg td tu, 'Mak Buyung'..keh3x

You Might Also Like

5 Orang Komen

  1. esk2 bwk an jejalan plak yerk! keke

    ReplyDelete
  2. wah jauh tu gi makan soto tu kat taman dahlia ermmm.. kat area mana ek..

    ReplyDelete
  3. sebut aje, soto,mee bandung,rojak,apa2 lah...sebut jer makanan apa pun, mmg tak tolak..janji halal. jom join geng kuat makan.

    ReplyDelete
  4. banyak juga dengar berkenaan dengan soto ayam ...soto daging ade orang buat ker

    ReplyDelete

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.