Sekadar Preview!!!!

5/11/2009 12:18:00 PM



Salam semua...
He3x...iye, ini adalah en3 utk preview sahaja.
Semalam Lin bawak 'si dia' ni bersama 'dia' ke....


Sini...We was in The Singapura yesterday!...surprise!..
Kami jalan2, pusing2, dan round2 sekitar kawasan...he3x.
Bila dh penat berjalan, kami makan...

Ini....mmg sedap dn enak, mcm2 ada, pelik2 dan ada klass mkn kt sini..
Lupa le nama restoran ni, ermmm...
Apa2 pun lunch kami semalam di taja oleh...

Si dia...terima kasih Ross, semuga murah rezki dan cepat2 le ehem2...
Oh ye, psstt yg kita bincangkan smlm tu, syhhhhh...*wink



P/S: Opsss..korang nk tau cite sepenuhnye? Ha..rajin2 le refresh di sini & di sini..


You Might Also Like

5 Orang Komen

  1. jenuh dah refresh kat blog derang tu ... hampeh jer !!! ugh ... cepat ler apded !!!

    ReplyDelete
  2. Salam buat Lin, lama tak bertandang opah rasa Lin sihat dan berbahagia selalu di samping keluarga. Selamat Hari Ibu buat Lin moga-moga jadi ibu terbaik sentiasa...

    ReplyDelete
  3. cepat2 hapdet.. tak sabar nak tgk entri.. ermm jalan2 sana tak roger2 pun.. he he

    ReplyDelete
  4. ooo.. bawak si dia ngn dia je ek.. bistu bila nak bawak KAMI ni plak???

    ReplyDelete

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.