Souvenir Dr Australia..

5/19/2009 01:40:00 PM


Salam semua...
Hoye3x....hrni Lin sngat le teruja, terkejut, terharu sngt2...nape? cuba le korang bayangkan, dok jauh2, x pernah jumpa, x pernah bersua, bru je kenal, itu pun cuma di alam maya ni jek, tp ingatan tulus ikhlas dr hati yg membtkan Lin & Eena menjd satu seperti dh lama kenal...
Kelmarin dpt poskad dr Eena, hrni pon pon, posmen dtg, hulur bungkusan, tup tup bkk dr org yg sama mengirimkan kad, sungguh terharu..cute kan? patung Koala tu mmg simbolik Negara Australia tu, x sangka leh dpt lak, sbb lama kecek2 kt adik tu, dia byk kumpul, tp kudukut, lihat! Lin dh dpt dh, walaupun kecik tp amat menghargainye...
Thankx Eena, Sis amat menghargainye, sama2 kita berdoa ada rezki ada umur, nnti kita jumpa, *hug*..muah3x, jgn lupa bila blk M'sia, kasi roger2 oke!..pastinye Sis bwk Eena pusing2 dgn 'Si Putih Aril',hehehehe.


P/S: Patung koala tu,Sis namakan dia 'Thye', akan menemani Sis bersama2 'Aril'....

You Might Also Like

37 Orang Komen

  1. Yang sebelah sana bingkisan dari kuching.. yang sebelah sini pula bingkisan dari ausralia.. hehe lagi jauh.

    ReplyDelete
  2. wah... seronok ekkkk masing-masing dapat bingkisan :)

    ReplyDelete
  3. wah sis...si putih aril & thye tuh..hahahaha..:P

    ReplyDelete
  4. tu dia.. seprais seprais dah sampai ekk ;)

    thye yerk nama dia.. tiutnya!

    sorry la, 'berhabuk' dah. dr melben, bawak balik msia, balik melben semula.. baru dapat post. agagagagagaaaa

    ReplyDelete
  5. dah terima beruang ...sekarang boleh dikatakan lin banyak lah wang ( berwang )hehehe

    ReplyDelete
  6. tiada yang paling indah dari merasai diri dalam ingatan org dan di sygi.
    Ingatan tu lagi berharga..priceless.

    ReplyDelete
  7. waa.
    bertuah la akk kan.
    ape kate akk kasi souvenir kt wawa plak dari johor.
    hehehhee!

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah... rezeki Allah bagi..

    salam kenal :D

    ReplyDelete
  9. hahaha.. dpt jugak ye... saya pun dpt jugak kanngaaru dari aussie tu... eena jugak yg bagi... bestlah dia tu. baik je kan... kita doakan sama-sama kejayaan dia kat sana...

    ReplyDelete
  10. wah3 jelesnyeeee

    ReplyDelete
  11. xanax pills buy alprazolam xanax - xanax 2mg bars generic

    ReplyDelete
  12. alprazolam mg xanax and alcohol and pot - buy xanax online in australia

    ReplyDelete
  13. diazepam for dogs diazepam or valium for sale in usa - dosage of diazepam for sleep

    ReplyDelete
  14. buy valium diazepam diazepam 2mg high - valocordin diazepam online kaufen

    ReplyDelete
  15. ativan online pharmacy buy ativan fedex - ativan vs versed

    ReplyDelete
  16. buy diazepam online buy diazepam online usa only - diazepam insomnia

    ReplyDelete
  17. buy xanax xanax generic online - employment drug test for xanax

    ReplyDelete
  18. cheap ativan addiction to ativan symptoms - ativan side effects weight gain

    ReplyDelete
  19. order ativan lorazepam 1mg how long does it last - lorazepam 1 mg snort

    ReplyDelete
  20. buy diazepam diazepam dosage pediatric - can you buy diazepam over counter

    ReplyDelete
  21. order ativan ativan to xanax dosage - ativan yellow pill

    ReplyDelete
  22. generic zolpidem ambien side effects anxiety - ambien cr 6.25 price

    ReplyDelete
  23. soma online soma medication class - buy soma rush

    ReplyDelete
  24. buy generic ambien online much does generic ambien cost without insurance - buy ambien online prescription

    ReplyDelete
  25. soma online where to buy soma without rx - carisoprodol dosage 700

    ReplyDelete
  26. buy valium from canada much 5mg valium worth - valium . the effects

    ReplyDelete
  27. buy cheap soma carisoprodol 350 mg hydrocodone - where can i buy soma online

    ReplyDelete
  28. buy valium online valium 3592 - valium contraindications medication

    ReplyDelete
  29. soma buy buy soma muscle relaxant online - hair follicle drug test soma

    ReplyDelete
  30. buy soma online soma drug side effects - carisoprodol 350 uses

    ReplyDelete
  31. generic soma buy somatropin injection online - carisoprodol rx

    ReplyDelete
  32. can you buy valium online buy valium online europe - valium 5mg to get high

    ReplyDelete
  33. cheap zolpidem ambien cr yellow part - ambien online forum

    ReplyDelete
  34. buy valium from india valium pill iv - buy real valium

    ReplyDelete
  35. valium pill valium 10 mg no prescription - valium 5mg dosage

    ReplyDelete

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.