3hr Cuti Yg 'Berisi'..he3x


Salam semua...
Hahahaha..Ye mmg 'berisi', tp hubby yg funing mabuk, loya2 dok layan karenah Lin & Anak2, mana tak nya, 3hr lepas cuti di isi dgn jalan2, makan2, soping2...ishhh nasib rambut hubby lebat lg, kalau tak, mesti dh jarang2 botak gugur,hahahahahahaha..
Yg pasti hrni pecah rekod sehh Lin bawak kete pakai kasut, sebelum ni mmg x pakai kasut, kaki ayam jek,ngehngeh...kelmarin mntk hubby belikan kasut tu, so Lin try le memandu pakai kasut, nmpaknya selesa la, rasa mcm x pakai kasut jek,hehehehe mmg berbaloiiii!!!



Korang dh tgk? fuhhh mmg best!!!! 5 bintang boleh bg le...sebenarnya kan, korang tau, 3hr tu Lin kluar masuk kluar masuk panggung tu dok layan cite ni, mcm2 dugaan sehhh,hehehehe...tp hubby Lin yg alahan dgn panggung tu leh tangkap layan sehhh tgk cite ni, apalagi budak2 kanak2 tu kan? anak Lin,Amat? ermmm dok nganga tgk cite Tranformers tu sampai salah masuk pop corn dlm mulut, dr mulut ke lobang hidung pi nye,hahahahahaha
Korang bila lg, pi le, rugi wooo x tgk..layannnnnn..


Dan yg last ni nak kongsi sikit? ada sapa2 yg guna alat solek ni? oke ke? sbbnya hege dh le mahal kan? tp kenapa Lin tgk kt luar sana tu byk sngt jual yg borong brg Mac Factor ni? seludupnye ke? sama ke? tp hege murah, ermmm apa itu sama dgn yg ori ke? kalau sama, ishhh mmg tak puashati le Lin ni, hubby beli jek 2set ni dh dkt rm200 tp kt luar tu leh dpt x sampai hege tu, biaq betik???? apa2 pun janji yg Lin nya ni 'ORI' asli oke..so x le was2 nk guna,heheheheheh
Kang salah guna, mengerutu mcm limau purut lak muka ni kang..muahahahaha



P/S: Minggu ni ada coti2 jalan2 lg x? nak bt spare kocek..hahahahahahaha


4 comments:

  1. sis,

    pasal mac tu kan..
    kita pon tatau sangat..
    tapi kita mmg minat laa..

    kalo nak tau terperinci.. gi kat blog ni yerr..

    http://beautytouch66.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. hi sis..pe yg berisi?hehehe..sja usik2 sis..tanteknye kasut..

    ReplyDelete
  3. alaaaa.. tahu kirim mmc besar punye.. biar sis rakam citer transformers tu sampai abis.. hehehe.. pastu bole buat bisnes tau

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..