Akhirnyeeee....uwarggghhhh

6/06/2009 06:11:00 AM



Salam semua....
Ermmmmm
Dek kerana kebosanan...
Dek kerana kemurungan....
Dek kerana kebingungan....
Dek kerana x mengantuk kan...
Dek kerana ...dh x de kojo kan...

Maka...tercipta le layout aku yg baru ni....
Adehh..ntah apa2 le ni..main test jek..agk2 byk na songel korang...
Eh! suke ler..blog aku, aku punya suke ler...
'Ada aku kisah'...
Bweekkkk...

P/S: Sekian..tp masih ada pepel kan?..hahahahahahaha

You Might Also Like

5 Orang Komen

  1. emmmmm?? emmmmmm.. hehehe.. dir rase cam nampak satu perubahan yang ketare.. nampak seorang ibu yang terlalu gigih menyiapkan blog dipagi hari.. hehe.. cun sis.. serius ni..

    ReplyDelete
  2. salam kak...

    wah2 cantiknya...napa lak tetiba tergerak hati nk tukar layout nie?? tp mmg kiut coz akak pnya fevret kaler tu still ada...hehe

    ReplyDelete
  3. rajinnya sis lin..
    tp mcm layout lama lagi bombastic

    ReplyDelete
  4. sgt sweet lin.. ^_^

    suke yg ini sbb yg dulu gelap bahh..!

    combi pun nak tuka gak tp byk sgt pic kat side nak kena save dulu.. :)

    dah ade beberapa layout yg combi suke cuma nak pilih yg sesuai jek nih :p

    tungguuuuuuu..! cewahhh

    ReplyDelete
  5. salam kak lin, waa wajah baru nampak, bukan blog, kak lin la hehehe, MK pun lama dh nk tukar layout tp cam payah je nak start tukar hehe.. pape pun, nice layout kak..

    ReplyDelete

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.