Bende Tu Pun Korang Nak Curik...



Salam semua...
Korang tgk, tgk tu, dh x de keje lain ke penyamun2 ni nk bt keje ek, tang bende alah kt kete Lin jgk yg derang sapu, sakit jiwa di btnye...
Sebenarnya bende ni dh lama ilang, cuma x sempat2 nk masuk blog tangkap glamer dlm ni,hahahahaha, mmg Lin x perasaan masa hilang tu, esok pg nye bru perasaan, bila fikir2 balik, mgkin masa Lin park kete kt Nusa Bistari waktu gi kedai Bata nk beli kasut anak sek tu..
Ishhh geram je hati, kete baru dh ilang org berkenan, dh 1 keje lak Lin nk pi cari sparepart tu, tp lom sempat2 lg ni, tggu servis 5000km nnti skli nk pi tanya...ermmmmm melampauu!!!
Apa2 aje le kan?...huh!


P/S: Rasanye kena beli 4 semua tu, kan 1set? mana ada jual sebijik jek...

3 comments:

  1. Emm.. itu besar jugak bendanya yg di ambik, bayangkan kereta saya, keempat2 penutup angin tayar dicuri orang... itu lagi tak patut.

    ReplyDelete
  2. apa kata cari yang sama ko pi rompak balik lin hahaha

    ReplyDelete
  3. tu lah kak..penyangak nie semua benda dia nak...huhuhuhu..hem keta mana tu mesia ke oversea..klu oversea tu susah sikit nk dnk dpt kan..kena order dulu kot..huhuhu

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..