Cak!! Lin ada le ni..hahahaha


Salam semua...

Oh! Cuti 3hr ni penuh bz dan mmg x lekat kt uma...hahahaha
Keluar masuk panggung & soping complex je Lin dan Family...ngehngeh...
So nnti le yek bru ada mood nk update, lgpun x de apa gambar le...
Balik2 kang tiket wayang je ada ler...hehehehehe
Takkan Lin borong baju dalam pun nk masuk sini weiiiii...pleaseee ler...
Opsss terpecah lobang lak,hahahahaha..arghhh apa2 aje le..tgguuu le yek...



P/S: Betul le tu, mmg soping 'COLI' 3hr ni..x caya? 'ikut suke le, ada aku kisah'..muahahahaha

5 comments:

  1. kaler pepel lagi u yang dalam2 tu.. auwwwwwcchhh

    ReplyDelete
  2. ish3x..
    behnyerr laa..
    beli baju rayerr ke..?
    huhuhu!

    kita melekat kat umah sepupu.. sepupu bertunang laa.. gatat kaki gak nehh nak gi shopping..

    ReplyDelete
  3. sis..shuping xajak pown..huhu..jom2 pgi lagik skali..

    ReplyDelete
  4. wah2....
    besnye....
    g wayng?
    nengok cte ap 2?

    ReplyDelete
  5. Wahh...selamat berliburanyah...Arief juga lagi liburan^_^

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..