Dalam Perancangan,Langkawi!!


Salam semua...
Langkawi The Island..ermmm best ke?..Sebenarnye begini, tahun ni Lin ingat nak anjurkan satu holiday trip MsjBox & Para Blogger2 semua, ke Langkawi hujung tahun ni, sebagai penutup 2009, so kali ni seperti thn lepas kita bercamping ke Sedili., so thn ni planning nye ingat nk bt ke Langkawi, cuma date, transport, bayaran dan semua yg berkaitan belum di tentukan lagi, masih dalam survey lg, dan Lin pun belum berbincang dan bt paper work utk rujukan kt Jun boss kita tu, byk nk kena fikir ni, apa2 pun yg pasti selepas anak2 semua abs SPM & PMR..bru le enjoy derang nk holiday kan...bg sesiapa yg dh gi tu, x yah byk ckp, klu tmpat tu menarik, pergi brp kali pun x rasa ruginye kan?..betul x?

Cuma bt masa ni nak korang bg komen je, sama ada naik flight pakage siap hotel tp x naik feri le, atau naik bas ramai2 pun pakage siap hotel tp dpt naik feri..cuma naik bas mcm byk buang masa kan..tu le..nk korang bg komen..apa pendapat korang????



P/S: Ini semua bergantung pd keadaan mengizinkan, klu byk halangan dan masaalah, terpaksa le di batalkan oke...

19 comments:

  1. errr utk para blogger Johor jer ker kak..hiksss nak ituttt...

    Kak LANGKAWI BESSSSS...!!siyusss tak tipu tau...!!

    kak TQ yer doakan kesihatan Danial..n TQ sudi jengah blog sy time sy takder..syang akak..!!

    ReplyDelete
  2. Linnnnnnnn.... best gak tu pi LANGKAWI rasanya x best nak naik bas, mmg buang masa dan sakit pinggang. Kalau naik flight baru seronok.kita pun lom pernah naik ni.nak gak rasa hahahaha JGN aku pengsan dah ler hahahaha

    ReplyDelete
  3. jauhnye.. tapi kalau buat cam amazing race best jugak.. check point last kat langkawi.. hehe

    ReplyDelete
  4. yang dok langkawi mesti senang .....

    idea yang bagus ..teruskan

    ReplyDelete
  5. salam,
    dyg lom pernah pergi langkawi,even dah 15thn duk semenanjung ni,hahaha
    nak gak tp masa menentukan insyaallah
    ehh trubok tu rm10 each besar.okehhh wassalam

    ReplyDelete
  6. salam,
    dyg lom pernah pergi langkawi,even dah 15thn duk semenanjung ni,hahaha
    nak gak tp masa menentukan insyaallah
    ehh trubok tu rm10 each besar.okehhh wassalam

    ReplyDelete
  7. ermm ako pun setuju naik flight. Tapi ekceli klu nak murah kena book dr skrg.. or tgu smp ada promosi lagi ;)

    cuma ako rasa klu date yg kita pilih cuti AM ssh sket la nk dpt murah hehhe...

    yup langkawi sonok g ramai2... ;-)

    ReplyDelete
  8. nanti kasawari buat kertas kerja ya. dan dibentangkan kemudian.. ha ha

    ReplyDelete
  9. Swim secara berpasukan. :)

    ReplyDelete
  10. Salam Sis-lin,
    Mane yang murah itulah menjadi pilihan... :)

    ReplyDelete
  11. an jgk la x leh nk ikut. sob sob

    ReplyDelete
  12. salam akk,

    bestnyer nak ke langkawi.tapi langkaawi ni kalo peak season harganya akan jadi berganda.ni berdasarkan exp sis yg dah beberapa kali turun langkawi (tiap2tahun)so kalo pilih cuti sekolah maybe bajet terpaksa tinggi sket la.wah dari selatan dan tgh naik flight ek.bestnya.then kalau sis dari utara ni maybe drive aje kot sampai jeti.then layan naik feri.kos effective :)apapun harap2 rancangan ni mejadi dan sis harap sis dapat join.agak2 kalo sis xdapat join.jom reramai join singgah kat penang *smile*

    ReplyDelete
  13. Bile la Kirana nak gi Langkawi nih? Dari tahun ke tahun plan nak pegi. Ade je halangan yg mendatang. Sabor je la...

    ReplyDelete
  14. combi tak pasti dpt join.btw harap semua menjadi kenyataan :)

    mesti havoc sakan nih :D

    hepi hols..

    ReplyDelete
  15. lin..kalo pakai kasut tu kat sawah ada pulak yg kena jerat kaki karang ekeke :p

    *jerat burung ^_^

    ReplyDelete
  16. nak joinnnnn!!!! kalau akhir thn, nak joinnnn! angkat dua2 tgn nihhh. uhuhuhu

    ReplyDelete
  17. salam kak..saje bg cdgan kt akak yea. rasanya baik naik flight tau. air asia sentias ada promo. klu naik bas kan sure letih pastu bnyk pakai duit..huhuhu

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..