Monday, June 22, 2009

Dan Sebenarnya.....



Salam semua...
20hb Jun, pg kul 10am Lin ke K.L ada urusan, terus menuju ke rumah Retna dan selesaikan segala urusan, dh terlanjur di sana so dpt skli menyambut hari bapa bersama2 mereka...
Dan sebenarnya cinta rindu sama kawan, dr Jb aku kesana utk bertemu si 'dia' & si 'dia'...



KAMIE dinner bersama di Bagan Lalang,Sepang....sungguh adventure perjalanan kali ni..
KAMIE enjoy walau bemacam2 raut wajah yg berduka & kesakitan tp senyum dalam gembira....



Esoknye 21hb Jun, KAMIE bersarapan di Nasi Kamdar Pelita...
Faktanya, mmg takde pelita di sana...hahahahaha



Sesudah itu KAMIE serbu ke IKEA, bg merasmikan 1st time pecah tapak kaki bt Kak Ct & Cm dan juga Shai..hahahaha, cantik baju Shai tu,ahakkksss.
Nampak gaya Lin jgk yg terlebih sudah..hehehehehe



Selepas tu KAMIE gi lunch di KFC Wangsa Maju, menu baru fiery crunch yg x le pedas na tu..huhuhuhu..
Aksi memanaskan badan, makan dorian berbijik2, fuhhhh terjojol pusat Lin wooooo...
Kekonyangan di btnyeee...
Sekian sinopsis dr sebuah pejalanan, ada rezki ada umur, kita jumpa lagi.....

Lagi cerita menarik & gambar sensasi..klik sini, sini, sini,sini..



P/S: Terima kasih bt semua, persahabatan yg terjalin bagai sudah menjd kembar dalam diri sendiri.... muah3x...

20 comments:

  1. Lin... seharusnya kita terjah lagi IKEA tu nanti sesama ehh hehehe.seronok per gi ramai2 kan hehe

    ReplyDelete
  2. xanax 1mg 1 mg xanax high dose - wiki xanax bar

    ReplyDelete
  3. buy valium india buy valium online nz - peach valium pill

    ReplyDelete
  4. is lorazepam stronger than diazepam diazepam 5mg dosage - 10 mg diazepam flying

    ReplyDelete
  5. buy xanax online xanax side effects women - xanax effects memory

    ReplyDelete
  6. ativan cost order lorazepam online no prescription - ativan side effects hives

    ReplyDelete
  7. zolpidem ambien zolpidem tart er vs ambien cr - ambien side effects addiction

    ReplyDelete
  8. buy diazepam without prescription side effects taking diazepam - online diazepam

    ReplyDelete
  9. diazepam 10 mg safe buy diazepam online - diazepam regular dose

    ReplyDelete
  10. diazepam without a prescription diazepam 2mg bad back - diazepam 2mg nhs

    ReplyDelete
  11. lorazepam online ativan withdrawal dizziness - ativan side effects in adults

    ReplyDelete
  12. cheap ativan online ativan 0.05mg - ativan withdrawal back pain

    ReplyDelete
  13. order valium no prescription valium prescription drug abuse - valium diazepam que es

    ReplyDelete
  14. buy soma online soma devlet hastanesi online randevu alma - soma muscle relaxer drug interactions

    ReplyDelete
  15. buy generic valium online no prescription can you buy valium in the uk - buy cheap valium from india

    ReplyDelete
  16. valium pill where can i buy valium in uk - valium for performance anxiety

    ReplyDelete
  17. soma sale online pharmacy reviews soma - order soma online overnight delivery

    ReplyDelete
  18. buy soma buy soma rush - somanabolic muscle maximizer bad review

    ReplyDelete
  19. buy valium online canine valium anxiety - valium generic equivalent

    ReplyDelete
  20. valium sale valium pills online - valium bioavailability

    ReplyDelete

Penafian :
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita Saya, family Saya, kawan Saya dan juga resepi masakan Saya. Dan juga ada sesetengah entry tu Saya C&P dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Saya izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Saya disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988..
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com